iltasyazilim
FD Üye
Diyet Ton Balıklı Mantarlı Patates Tarifi İçin Malzemeler
*3 4 adet patates
*1 havuç
*10 adet mantar
*1 kutu ton balığı
*10 adet badem
*2 ceviz
*1 kaşık zeytinyağı
*1 soğan
*1 limon
*Yarım demet dere otu ve maydanoz
*İstenilen baharatlar
Diyet Ton Balıklı Mantarlı Patates Tarifi Yapılışı Patates, havuç ve mantarları bir tencerede haşlıyoruz Sonra onları soyup doğruyoruz mantarlar bütün kalacak Patatesleri tonbalığını dere otu ve maydanozları harmanlayıp tepsiye döküyoruz araya mantarları koyup en üste soğanları yuvarlak kesip koyuyoruz limonu yuvarlak kesip koyuyoruz havuçları yayıyoruz ,araya bademleri cevizi serpip en üste istediğimiz baharatları atıyoruz ,benim hazırda üzüm çekirdekli makarnam vardı araya attım isteğe göre koyabilirsiniz Ve soğuyunca servis ediyoruz ,afiyet olsuunnn harika bir yemek! )))
*3 4 adet patates
*1 havuç
*10 adet mantar
*1 kutu ton balığı
*10 adet badem
*2 ceviz
*1 kaşık zeytinyağı
*1 soğan
*1 limon
*Yarım demet dere otu ve maydanoz
*İstenilen baharatlar
Diyet Ton Balıklı Mantarlı Patates Tarifi Yapılışı Patates, havuç ve mantarları bir tencerede haşlıyoruz Sonra onları soyup doğruyoruz mantarlar bütün kalacak Patatesleri tonbalığını dere otu ve maydanozları harmanlayıp tepsiye döküyoruz araya mantarları koyup en üste soğanları yuvarlak kesip koyuyoruz limonu yuvarlak kesip koyuyoruz havuçları yayıyoruz ,araya bademleri cevizi serpip en üste istediğimiz baharatları atıyoruz ,benim hazırda üzüm çekirdekli makarnam vardı araya attım isteğe göre koyabilirsiniz Ve soğuyunca servis ediyoruz ,afiyet olsuunnn harika bir yemek! )))
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.