iltasyazilim
FD Üye
Diyet Pizza Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet hazır lavaş
*1 adet domates
*34 adet zeytin
*1 dilim diyet beyaz peynir
*1 dilim yarım yağlı kaşar
*1 adet yeşil biber
*Kekik ve pul biber
Diyet Pizza Tarifi Yapılışı Evde yiyecek bir şey bulamayınca diyeti bozmak olmaz dedim ve lavaşı alıp çalışmaya başladım *Bir lavaşı ortadan ikiye bölüp arasına karıştırdığım peynirlerin yarısını sürdüm Katlayıp üst katına 1 domatesin yarısını rendeleyip baharatları ekleyerek sos yaptım Onun üstüne de kalan peyniri, zeytinleri, biber ve dilim domatesi ekleyip 10 dakika fırının üst gözünde pişirdim Yanına da bitki çayı ile çok doyurucu bir öğle yemeği oldu Afiyet olsun
*1 adet hazır lavaş
*1 adet domates
*34 adet zeytin
*1 dilim diyet beyaz peynir
*1 dilim yarım yağlı kaşar
*1 adet yeşil biber
*Kekik ve pul biber
Diyet Pizza Tarifi Yapılışı Evde yiyecek bir şey bulamayınca diyeti bozmak olmaz dedim ve lavaşı alıp çalışmaya başladım *Bir lavaşı ortadan ikiye bölüp arasına karıştırdığım peynirlerin yarısını sürdüm Katlayıp üst katına 1 domatesin yarısını rendeleyip baharatları ekleyerek sos yaptım Onun üstüne de kalan peyniri, zeytinleri, biber ve dilim domatesi ekleyip 10 dakika fırının üst gözünde pişirdim Yanına da bitki çayı ile çok doyurucu bir öğle yemeği oldu Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.