Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Pasta (Yağsız, Unsuz, Şekersiz)

Hoş geldin! saadet tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Diyet Pasta (Yağsız, Unsuz, Şekersiz)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Diyet Pasta (Yağsız, Unsuz, Şekersiz) Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
*1 adet olgun avokado
*1 adet olgun muz
*2 yumurta
*Tarçın
*Vanilya
*İsteğe bağlı, fındık ,ceviz, kuru meyve
*3 yemek kaşığı pekmez, bal ya da tatlandırıcı

Diyet Pasta (Yağsız, Unsuz, Şekersiz) Tarifi Yapılışı
Merhabalar Tüm malzemeyi blendırda incecik olana dek çekiyoruz şekeri az gelirse pekmez, bal ya da tatlandırıcıyı artırabilirsiniz (ben koymadım) daha sonra zeytinyağıyla yağladığım fırın kaplarına koydum karışımı fırında kontrollü olarak pişirdim Krema yapmadım etrafına kalorisi artmasın diye ama siz isterseniz labneyi tatlandırarak krema gibi kullanabilirsiniz hem de masum

Similar threads

Diyet Kurabiye (Yağsız, Unsuz, Şekersiz) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet olgun muz *2 yumurta *Yulaf *Kuru meyve *Fındık ceviz *Süslemek için damla çikolata Diyet Kurabiye (Yağsız, Unsuz, Şekersiz) Tarifi Yapılışı Merhaba hanımlar Bugün diyet kurabiye yaptım ve sizlerle paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Muzlu İncirli Diyet Kurabiye (Yağsız, Unsuz, Şekersiz) Tarifi İçin Malzemeler *4 adet olgun muz *3 adet kuru incir *8 yemek kaşığı yulaf ezmesi *56 adet iri dövülmüş ceviz *2 yemek kaşığı yaban mersini kurusu *1 yemek kaşığı süzme bal *1 çay kaşığı tarçın *1 tatlı kaşığı hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yulaflı Kurabiye Unsuz Yağsız Şekersiz Diyet Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı yulaf ezmesi *1 yumurta *1 küçük muz *4 kuru kayısı *4 çekilmiş ceviz *Kuru üzüm *1 paket kabartma tozu *Çok az pekmez Yulaflı Kurabiye Unsuz Yağsız Şekersiz Diyet Tarifi Yapılışı Yumurtanın akını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Diyet Kurabiye (Yağsız Unsuz Şekersiz Yumurtasız) Tarifi İçin Malzemeler *2 adet olgun muz *1 su bardağı yulaf ezmesi *1 tatlı kaşığı tarçın *25 gram *şekersiz çikolata Diyet Kurabiye (Yağsız Unsuz Şekersiz Yumurtasız) Tarifi Yapılışı Merhabalar, diyet yapanlar için kahvenin yanına hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Unsuz Yağsız Şekersiz Diyet Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kırmızı elma *2 tatlı kaşığı tarçın *10 kasık müsli yada yulaf ezmesi *10 tane kayısı *1 yumurta Unsuz Yağsız Şekersiz Diyet Kurabiye Tarifi Yapılışı Elmayı rendeliyoruz Yumurta hariç diğer malzemeleri ekliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,505Konular
982,811Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt