Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Kahvaltım

Diyet Kahvaltım
0
139

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

• 1 avakado
  • 1 muz
  • 1 ceviz
  • Domates
Avakado, muzu soyup tabağa alıyoruz. Ceviz, domates ile afiyet olsun.

Similar threads

Avakado Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük avakado1 diş sarımsak1 adet limon suyuBir tutam ince kıyılmış maydanozYarım çay bardağı ince kıyılmış cevizZeytinyağıTuz Avakado Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pazar kahvaltısı için değişik bir şey katmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bebeklere Avakadoyu Sevdiren Tanım Tanımı İçin Malzemeler Yarım avakado1 adet muz1 tatlı kaşığı ceviz Bebeklere Avakadoyu Sevdiren Tanım Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Avakado ve muzu çatal yardımıyla eziyoruz. Rendeden geçmiş cevizleri ekleyip, karıştırıyoruz. Miniklerimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Meyveli Labne (Ek Gıda) Tanımı İçin Malzemeler Çeyrek muzÇeyrek avakado1,5 tatlı kaşığı labne2 çay kaşığı ceviz Meyveli Labne (Ek Gıda) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu ve avakadoyu hazırlayıp düz bir tabağa alalım. Ardından çatalın karşıtıyla uygunca ezip karıştıralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Fındıklı Labneli Avakado Tanımı İçin Malzemeler Yarım küçük uzunluk anamur muzÇeyrek avakado2,5 çay kaşığı ince çekilmiş fındık1,5 tatlı kaşığı labne (metro chef) Fındıklı Labneli Avakado Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Avakado ve muzu birebir düz bir tabakta çatalın zıddıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Diyet Kahvaltım Tanımı İçin Materyaller Karışım; 1 adet yumurta1 kahve fincanının yarısı kadar su1,5 yemek kaşığı unTuzKarabiberPul biber İçi için; 1 adet çeri domates2 yemek kaşığı lor peyniri Diyet Kahvaltım Tanımı Yapılışı Yumurta, su, un, tuz, karabiber ve pul biberi yeterlice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt