Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyet Beğendi

Diyet Beğendi
0
66

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Diyet Beğendi Malzemeler 3 kabak 2 patates 1 demet dereotu (kıyılmış) 56 yemek kaşığı katı yoğurt 2 diş sarmısak (dövülmüş) 1 su bardağı ceviz (ufalanmış) 2 yemek kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı Bir tencerede un, nişasta ve perhiz sütü pürüzsüz bir kıvama gelinceye dek çırpın Tencereyi ocağa alıp karışım kaynayıncaya dek kesintisiz karıştırın Kaynadıktan sonradan 12 dakika içinde ateşten indirin Dilediğiniz kadar tatlandırıcı ekleyin Yayvan bir cam vahşi boşaltıp soğumaya bırakın Tarçın ya da mevsim meyvesi ile süsleyerek servis yapın kaynak:perhizin  
 
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt