iltasyazilim
FD Üye
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Eğitim Uzmanı İbrahim ATAMAN hakkın rahmetine kavuştu
Merhumun cenazesi 13 Mart Pazar günü Bolu Gerede İlçesi Yeni camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı, namazının ardından Zeyneller Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecektir
Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof Dr Ali ERBAŞ ‘ın kıldırdığı cenaze namazına mesai arkadaşları, Din görevlileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı
Kaynak: diniajans
Merhumun cenazesi 13 Mart Pazar günü Bolu Gerede İlçesi Yeni camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı, namazının ardından Zeyneller Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecektir
Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof Dr Ali ERBAŞ ‘ın kıldırdığı cenaze namazına mesai arkadaşları, Din görevlileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı
Kaynak: diniajans
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.