Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyalize girenler hangi şartlarda Evde Bakım Aylığı alırlar?

Diyalize girenler hangi şartlarda Evde Bakım Aylığı alırlar?
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
arkadaşlar diyalize giren bir arkadaşımız var 9 ay önce müracaat etmişti bügün gelmişler 2 tane soru sormuşlar arkadaşa olumsuz demişler itiraz hakkınız var demişler sordukları soru şu....
1:haftada kaç kez diyalize giriyorsun
2:diyalize girmede kaç saat makinede kalıyorsun diye sormuşlar
arkadaşda haftada 3 kez giriyorum her girmede 4 saat giriyorum demiş olumsuz demişler arkadaşda benim diyalize girdigim yerdeki herkez evde bakım ücreti alıyor ben neden alamıyorum diye sormuş cevap alamamış arkadaşlar nereye itiraz edebiliriz nasıl bir itiraz dilekcesi hazırlayabiliriz arkadaşlar aylık baglama mevzuata göre degil hastayı görmeye gelen 2 kişinin keyfine bırakılmış durumda çünkü arkadaşın yüzde yüzde 100 raporu var iki böbregide yüzde 0 çalışıyor elindeki raporda bakım ücreti alabilir ibareside var ama olumsuz demişler cevap bekliyoruz aci olarak

Similar threads

Diyalize giren hastalara bakım aylığı verilir mi? sorusu hemen her diyaliz hastası tarafından merak edilen bir konudur. Diyalize gidenler için evde bakım aylığı uygulaması kapsamında elbette bir yer bulunur. Devlet kendisine bakamaması nedeniyle, çevresinde kendisine bakmakla yükümlü kişilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Türkiye Cumhuriyeti Devleti engelli vatandaşları için kimi zaman vergi indirimleri, ücretsiz taşımacılıktan yararlanma gibi yardımlar yaparken kimi zaman ise engelli kişiye belli bir miktar maaş yardımından bulunur. Diyaliz hastaları da engelli sayıldığı için diyaliz hastalarına maaş yardımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Başkasının yardımı ve bakımı olmadan, gündelik hayatını devam ettirmesi mümkün olmayan, yeme-içme, insani ihtiyaçlarını tek başına gideremeyen, engellilere verilecek engelli sağlık kurulu raporlarında 'Ağır Engelli' raporu bulunanlar için evde bakım desteği parası ödenmektedir. Engelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Hemodiyaliz Nedir? İleri derecede böbrek yetmezliğinde yiyeceklerimizin vücudumuzda parçalanması esnasında oluşan ve normalde idrarla atılan zararlı maddeler ve suyun fazlası atılamamakta ve vücudumuzda birikmektedirHemodiyaliz bu maddelerin vücudumuzdan uzaklaştırılmasını sağlayan bir çare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
2022 Yılında verilecek evde bakım maaşı, ailenin aylık gelir durumuna göre belirlenir. Aileye ait aylık gelir miktarı göz önünde bulundurularak verilir. devlet tarafından, özel olarak bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için verilen bir aylıktır. Bu maaşın verilme amacı, evde bakıma muhtaç olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,522Konular
981,258Mesajlar
31,108Kullanıcılar
mkqjwjxjwSon üye
Üst Alt