disipline gidenlerin diyalogları hocam ben bişe yapmadım yapmış olsam bile bi daha yapmam lan kacıncı bu şey 1 +senin kac gun dewam sızlığın var şey 12 +lan dur bakımm ohaaa lan 21 olmus cık dısarı atıldınnn seni disipline gönderiyorum + hocam bu mevsizmde disiplin soğuk olur filipinlere gitsem bu kapıyı kim kırdı? 8 sınıf oldunuz bi adam olamadınız oğuz kırdı hocaam (30 birey ansızın) niye kırdın olum eyvah deilmi hocem elim çarptı yaptırcam fakat yürü len disipline gitmesem +Evet,Ceren? Hoca yolladı Dersin huzurunu bozmuşum +O gömlek ne böylece,kravatı niye taktın fakat?Hiç takmasaydın daha iyiydi Hıı +Adını yazıyorum,ya kınama cezası alıcaksın veya bu seferlik affedicez Hay edebiyatçı ben senin Peki hocam +Hadi dersine git Lakin öğretmen yolladı zaten +Hazır bir daha yapma hadi git Cocuum disipline gidiyorsun Ayyy daha önce hiç gitmemiştim, acaba kıyafetim uygun mu? Berk git bi müdürü ziyaret et hocam beni disipline yolladı de gel hadi ıhh?!? Berk disipline gidiyorsun Yanına ikram werecek misiniz?disiplinegidenlerindiyaloglari5c5653c5da756gifalt
uhas:
uhas:
uhas: alıntıdır