Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

disipline gidenlerin diyalogları

disipline gidenlerin diyalogları
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
disipline gidenlerin diyalogları hocam ben bişe yapmadım yapmış olsam bile bi daha yapmam lan kacıncı bu şey 1 +senin kac gun dewam sızlığın var şey 12 +lan dur bakımm ohaaa lan 21 olmus cık dısarı atıldınnn seni disipline gönderiyorum + hocam bu mevsizmde disiplin soğuk olur filipinlere gitsem bu kapıyı kim kırdı? 8 sınıf oldunuz bi adam olamadınız oğuz kırdı hocaam (30 birey ansızın) niye kırdın olum eyvah deilmi hocem elim çarptı yaptırcam fakat yürü len disipline gitmesem +Evet,Ceren? Hoca yolladı Dersin huzurunu bozmuşum +O gömlek ne böylece,kravatı niye taktın fakat?Hiç takmasaydın daha iyiydi Hıı +Adını yazıyorum,ya kınama cezası alıcaksın veya bu seferlik affedicez Hay edebiyatçı ben senin Peki hocam +Hadi dersine git Lakin öğretmen yolladı zaten +Hazır bir daha yapma hadi git Cocuum disipline gidiyorsun Ayyy daha önce hiç gitmemiştim, acaba kıyafetim uygun mu? Berk git bi müdürü ziyaret et hocam beni disipline yolladı de gel hadi ıhh?!? Berk disipline gidiyorsun Yanına ikram werecek misiniz?disiplinegidenlerindiyaloglari5c5653c5da756gifalt :puhas: :puhas: :puhas: alıntıdır  

Similar threads

Vampir Uyandırma Diyalogları abi uyan ha hmmpf nooldu lan? abi kan araniyormus bizim dolaptakinden veriim mi diye sorcaktik ondan seyettik? la olm bi s git allasen! bak yeniden üstü acik yatmissin cocuum pijamalarini da giymemissin gece soguk olur hadi kalk da pijamalarini giy evladim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
sınıftan atılan öğrenci diyalogları Mehmet! Kalk bakayım ayağa! (Ayağa kalkar) Geç bakalim şöyle tahtaya! (Geçer) Hede Hödö Cografyasinin hedesi hödösü nedir? Bilmiyorum Valla?? Bilmezsin emrindeki, bilmezsiiin!!! Biz de senden medet umariz Sen mi Mekik yapip uzaya götüreceksin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Neden Geç Kaldın niçin geç kaldın * yaa sorma metroyla geliyodum metroya binip geç mi kaldın * metroya bindim 3sn metro şarampole yuvarlanmasın mı feyzullah en ince ayrıntısına kadar abarttın sende yaaa bundan böyle yalan söylemeyi bile abarttın * hayatım lakin bak parmağım incinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Admin İle Aza Diyalogları Işinibilen Üye ile admin arasinda gecen gerçek dışı diyaloglar manyaq ya Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti Forumu aramadan niye konu aciyorsun user: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! user: Haci bak hele Forum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
gebelik diyalogları 01 Nee hamiyle misin? Vay alçak bana bunuda mı yapacaktın? Ay ne vuruyorsun be adam Hamiyle değilim hamileyim Neee ben derhal babamı olacağım? Evet Hah bir baba olmadığım kalmıştı 02 Hamileyim aşkım Kimden? Kimden olacak senden Sus bir de yanıt veriyorsun Aa manyak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,680Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt