Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dinozorların yok olmasının nedeni nedir?

0
480

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,952
F-D Coin
129

Besin zincirindeki dengesizlik dinozorların açlıktan ölmesine neden oldu. Yaşanan hastalıklar tüm dinozor neslini yok etti. Volkan patlamalarından sonra çıkan kül ve gaz, dinozorların boğularak ölmesine neden oldu. En çok kabul edilen teori ise, büyük bir göktaşı Dünya'ya çarptı ve iklim koşullarını değiştirdi.

Similar threads

Dinozorlar Nasıl Yok Oldu? 165 milyon yıl boyunca dinozorlar karanın, denizin ve gökyüzünün hakimiydiler. Kısaca Dünya’nın saltanatı onların ellerindeydi. 65 milyon yıl önce bir şey oldu ve dinozorların saltanatı sona erdi. İklim değişikliği, hastalıklar, değişen bitki toplulukları ve jeolojik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Dinazorların Hayatı, dinazorların yaşamı, dinazorun hayatı, Dinazor Hayatı hakkında data Dinozorlar 160 milyon sene civarında kara hayatına dominant olmuş hayvanlardır Dinozor, Yunancada korkunç kertenkele anlamına gelen iki sözcüğün birleştirilmesinden oluşturulmuştur Bunun nedeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Dinazorlar hakkında veri Dinazorların hayatı Dinazorlar niçin değil oldu Dinozorlar 160 milyon sene civarında kara hayatına etken olmuş hayvanlardır Dinozor, Yunancada korkunç kertenkele anlamına gelen iki sözcüğün birleştirilmesinden oluşturulmuştur Bunun nedeni, geçmişte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Mutlaka düşünmüşsünüzdür neden ya da nasıl yok oldu bu dev*sürüngenler, kim tarafından, ne için?*Sizler için bu konu hakkında ilginç bir araştırma yaptım ve ilginizi çekebileceğini*düşünüyorum Klasik olarak ortaya atılmış bir sebep var ortada,*dinozorlar’ı göktaşı yok etti ve neslini tüketen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Mutlaka düşünmüşsünüzdür neden ya da nasıl yok oldu bu dev*sürüngenler, kim kadar, ne için?*Sizler için bu konu hakkında garip bir araştırma yaptım ve ilginizi çekebileceğini*düşünüyorum Klasik olarak ortaya atılmış bir sebep var ortada,*dinozorlar ’ı göktaşı yok etti ve neslini bitiren sebep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt