dini sözler 2019 dini sözler 2019 2019 dini sözler en hoş dini sözler 2019 Dini sözler arayan misafirlerimiz ve siz sevgili melek'lerimiz için en güzel dini sözler 2019 sözlerini bu sayfamızda paylaşıyor ve Allah bizi dini görevlerimizden şaşırtmasın diyoruz 1549104281 1549104281 dinisozler20195c55749d44820dinisozler20195c55749d44820 dinisozler20195c55749d44820 Adaletsizlik karşı eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz Hz Ali Sevdiklerinize gülverin Gülünüz yoksa, gülüverin!Hz Mevlâna Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , ayrıca kendini Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendiniHz Mevlâna Seni ruhuma cemre diye damlatmadıktan sonradan ben bu bedende neyleyeyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen…Hz Mevlâna Öyle ucuz değil Gül Koklamak Gül tutan ele diken batmalı Bir Aşk'a gönül veren O Aşk'ının kapısında yatmalıHz Mevlâna Şeref boyda değil, soyda İncelik belde yok, dilde Doğruluk sözde yok, özde Güzellik yüzde yok, yürekte olur!Hz Mevlana Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır (Yahya bin Muaz) Kesik koyuna derisinin yüzülmesi elem vermez (Hz Esma) Güzel etik; bağışlayıcılık, tahammül ve tahammüldür (Hasanı Basri) Her leziz ölümü tadacaktır! Sizi imtihan etmek için hayra ve kötülüğe mübtela kılarız Hepiniz en sonunda bize döndürüleceksiniz İslamiyet güneş gibidir üflemekle sönmez, gündüz gibidir göz yummakla gece olmaz Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar ALLAH ile arasını düzeltenlerin, Insanlar ile arasını ALLAH düzeltir Dünyadaki en sıkıntılı insan, kalbinde hased ve kin olan insandir Gezdim yemeni sami ettim ilim istek meger ilim birsey degilmis illa terbiye illa edep Cevahir var iken pul neye fayda, aczini bilmeyn kul neye yarar, cümbür cemaat bir yol tutturmus gidiyor Mevlaya varmayan yol neye yarar Insan dini değin insandir, dünya yalandir, manâlı olan tek gercek sey imandir, ona sigindiginda ruhunu rahat kaplar ve benligin daima mutlu kalir Geceleyin secde ederek ve ayakta durarak boyun büken, ahiretten çekinen ve rabbinin rahmetinden dileyen kimse red eden kimse gibi olurmu? Kainatta en yüksek gerçeklik imandır, imandan sonradan namazdır İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz Kul azmadıkça
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.