Dini Çikma Teklifleri
Dini Çikma Teklifleri dini çıkma teklifleri Şu sıralar etrafta gezen bir şeyUmarım sizde beğenirsiniz Hayrunnisa, bu aksam benim evimde cagrifilmini izlemeye ne dersin? Zemzem Kola ve saray krakerlerim de var Abdullah: Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi? Fatma: Hayirlisi olsun Abdullah Bir huri dek güzel gözlerin var Gülbenaz Deme öyle Müttalip, bi kötü oluyorumDerim valla, 3cü karimdan bile güzelsin Ayy cok utandim Hayrunisagül, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik, söyle sen ne dersin? Allah derim Abdülkerem! Elhamdülillah Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, yarin aksam hazirlan da gülhanede gezelim, birbirimizi taniyalim Ay bilmem ancak Kikir kikir Bi gören olur ikimizi basbasa Değil basbasa degil, benim iki hatun da gelecek hem hava almis olurlar Anladim ben seniHer sabahleyin ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz Keske 5 vakit birlikte olsak Allah seni inandirsin, son kirdigim cevizin bir yarisinda Allah, diger yarisinda Feraye yaziyordu Oyle mi Nazim? Evet askim, billahi ya Valla bu iste sözde bi ugursuzluk var lakin peki Nazim Askim! Ferayem! Ha?!? Evet, yarı Birer hurma yeseydik beraber? Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu? Natürel Mücahitcan niçin olmasin? Hadi gel öyleyse, Yeni Camide güvercinleri yemlemeye gidelim Hazır, daha sonra da Eyüp Sultana romantizm daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan