Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

din derslerinden replikler

din derslerinden replikler
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
din derslerinden replikler Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak zamanında olacaktır Lakin hocam nereye kadar şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor Numaran kaçtı senin? Ne oldu ama hocam? Çok hoş soru sordun 5 vericemCevabını bende bilmiyorum Arapça bilenler el kaldırsın(yalnızca 1 kişi el kaldırır) Afferim kızım Ayşeeee Siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuzzz? Hocam ben Türkçe dua ediyorum Olmaazzz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmaaazzz! Niye hocam, Allah Türkçe bilmiyo mu? Haaşaaaa! Sümmee haaaaşaaaa!!! Çocuklar Ahiret Gününde tüm cümbür cemaat tartılacak, sevapları, günahlarından artı olanlar Sırat köprüsünden geçerek Cennete ulaşacak Hocam nasıl bir şey o Sırat köprüsü? Kıl gibi ince kılıç gibi keskin Eee nasıl geçiyoruz ancak biz oradan hocam? Ayağımız acır, duramayız üzerinde Denge diye bir şey var cümbür cemaat cehenneme düşer valla böyle hocam Sevabı pozitif olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek Eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne lüzum var? Allah sevabı fazla olana geç desin, geçsin, az olana Cehenneme git desin, gitsin… Benzeri itiraz mı edicez Sus eşşek sıpası aklın ermez senin Allah´ ın işine, pişmanlık sümme haşaaa, tööbeee Bu cihan, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır Kendi vücudunuza bir bakın Bu mükemmeliyeti başka kim yapabilirdi ancak? Örneğin gözlerimiz Yüzümüzde, yani ona en uygun yerde Gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne değin çirkin olurdu değil mi? İtirazım vaaaaaaaar! Söyle çocuğum! Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, Çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ´´çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne değin çirkin olurduderdiniz, ben de yeniden “itirazim vaaaar! derdim O derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa? diye bağırdı Beeen lakin hocam o da Allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? Eyvah Eeee emrindeki, o da Allahı teala´nın yarattığı bir mahluk… Keza peygamber efendimiz de severmiş Ay öyle de sevimli kerata Peygamberimiz Hazreti Muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış Hocam, Mekke´ de iskender kebap mı vardı ancak, onunla açssn? Sus! terbiyesiz, zındık, kafir! Çocuklarım eğer Dünya Güneşe 1 cm yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık Allah´ın olduğunu bundan anlayabiliriz Eee iyi de hocam Dünya Güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 Haziranda da uzaklaşır Hem de 1 cm yok yaklaşık 2 milyon kilometre Eeee hiçbir şey olmuyor İşte bu da Allah ´ın bir mucizesidir evladım Otur Laubali, çokbilmiş  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt