Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dikkat Zabıta Geliyor

Dikkat Zabıta Geliyor
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dilenciler, kitap ve CD korsanları, seyyar satıcılar ve aracını hatalı park edenlerin hep korkulu ruyası olmuştur zabıtalarDenetim yapıldığını onceden oğrenen şanslı seyyarlar pılını pırtısını toplayıp hemen o bolgeden uzaklaşır Habersiz baskına uğrayanlar ise caresiz ceza yer Sattığı ne varsa teslim eder Bazı satıcılar ise ekmek parasından olmamak icin kacmaya calışır Koşarken sebzemeyvelerinin coğunu yollara doker ya da arabasını devirerek sermayeyi kediye yukler Kimi seyyar ise olay cıkarır Cevresine adam toplayarak zabıtayı bir guzel dover Bazen de zabıtalar esnafı pataklar Hemen hemen her zabıtanın boyle ilginc bir hikayesi vardır

Bu hikayelerden bir kac tanesi fıkra gibi ama gercekten yaşanmış hikayeler okuyun sizleride bir tebessum ettirebilirler imagesdikkatzabitageliyor5ad7755ed1b15gif

İstanbul'dan Kazım Alcan: Şişhane Azapkapı civarında yaya kaldırımlarına park eden araclara mudahale ediyor, park yapmalarına izin vermiyoruz Bir gun iyi giyimli biri Mercedes aracı ile park etmek uzere yanaştı Burada park yasağı var diyerek şahsı uyardım Ancak butun uyarılarımıza rağmen aracı park ederek uzaklaştı Aracı parka cektirdik 1 saat sonra aracın sahibi geldi, ofkelenerek; Aracımı nasıl cektirirsiniz? Siz gorursunuz, bakın size neler yapacağım? Sizi Doğu'ya, Kars'a surdureceğimdedi Yanına giderek; Ben Karslıyım, şu ismim, şu da sicil numaram, abi uc aydır uğraşıyorum, bir turlu tayinimi Kars'a aldıramadım Evim, ailem orada, perişan olduk Bana boyle bir iyilik yaparsan minnettar kalırımdedim Ters ters bakarak uzaklaştı

Antalya'dan Celal Kucukkaraca: Korkuteli'nde dilenen ve insanlara rahatsızlık veren bir dilenciyi yakaladık Cok perişan durumdaydı, ustu başı dokuk, karnı actı Ayakta zor duruyordu Arkadaşlarla dilencinin bu haline cok uzulduk Hep beraber bir lokantaya gittik, karnını doyurduk Geldiği şehre geri gondermek uzere biletini aldık Tam otobuse bindirmek uzereydik ki, bize beklememizi soyleyip, bankaya doğru gitti Bankadan para cekip yanımıza geldi Bizleri cok sevdiğini, bu iyiliğimizin altında kalmak istemediğini soyleyip, elindeki bir tomar parayı bize uzattı Şok olduk

Konya Hadim'den Durmuş Yuce: Hafta sonu denetimlerimizden birisiydi Acık esnafı denetliyorduk Bir berber dukkanının acık olduğunu tespit ettik Berber muşteriyi tıraş ediyordu Yuzunu sabunlamış bir yanağını tıraş etmiş, oburune gecmek uzereydi Kapıya geldim Hasan Usta hayırlı işler Dukkanı niye actın, pazar gunu acmak yasak değil mi?dedim Daha sozumun sonuna gelmemiştim, Hasan Usta muşterinin kafasını lavoboya soktu Adam yarım sakal ortada kaldı Gulmekten dilimi ısırarak oradan uzaklaştım

imagesdikkatzabitageliyor5ad7755fe81f0