Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 5 Temmuz'da Başlayacak

Hoş geldin! rdmu tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Destekleme ve Yetiştirme Kursları 5 Temmuz'da Başlayacak
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-153bb8d9aed6d4f54cbbc7aa5a523f92e1ab1f22.jpg

Ulusal Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) vilayetlere gönderilen yazıya nazaran, resmi okullarda tahsil gören 11. sınıftan 12. sınıfa geçen ve örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun öğrencilere verilecek eğitim, 5 Temmuz - 27 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Kurslarda, öğrencilerin ve kursiyerlerin dersliklerdeki oturma planı, fiziki arayı koruyacak formda düzenlenecek, bir sınıfta bulunması gereken en fazla öğrenci sayısı da bu fiziki ara dikkate alınarak belirlenecek.

Muhtaçlığı olan öğrenciler okul pansiyonlarında kalabilecek

Kurslara devam etmek isteyen öğrencilerden barınma gereksinimi olanlar, salgınla ilgili önlemlerin alınması kaydıyla valiliklerce belirlenecek okul pansiyonlarında kalabilecek.

Kurslarda, Covid-19 salgınıyla uğraş doğrultusunda maske, fiziki aralık ve paklık kuralları başta olmak üzere öbür kurallara titizlikle uyulacak.

858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt