Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dest-i İzdivac

Dest-i İzdivac
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gunduz programlarını izlemeye alışık olmayan bir insan olarak gecen hafta izinli oluşumdan ve evde ders calışırken arada kafamı dağıtayım diye tv ye takıldığım zamanlar oldu Aman allahım imagesdestiizac5ad23c9acb82egif bir de ne gordum dersiniz Desti İzac diye bir program

Kac yaşındasın?
Boyun kac?
Kilon kac?
Evin varmı?
Ne kadar maaş alıyorsun?

Evet yukarıdaki cumleler, son gunlerde ekranların yeni modası desti izac (Evlendirme) proğramlarında kullanılan kelimeler

İnsanlardan pazardan mal alır gibi bir kac soru ve gozlemle evlilik peşindeler

Katılımcılara şoyle bir bakıyorum; Aşağı yukarı her yerde rastlayabileceğimiz, zeka ve kişiliğinde bir anormallik gorunmeyen sıradan, normal insanlar

Yapımcı ve sunuculara bakıyorum; Hepsi okumuş, Kulturlu, pırıl pırıl denilen insanlar

İzleyicilere bakıyorum; Erkeği, Bayanı, Esnafı, memuru, Ev hanımı, oğencisi velhasıl bu toplumu meydana getiren geniş bir kitle

Proğram; Baştan sona, tepeden tırnağa evlilik muessesini hafife alma, basitlik ve bayağılık'tan ibaret

Akıl ve mantığımın iflas ettiği an bu an'dır imagesdestiizac5ad23c9c2916cgif

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt