Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derya Büyükuncu oyuculuk eğitimi alacak

Derya Büyükuncu oyuculuk eğitimi alacak
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Derya Büyükuncu oyuculuk eğitimi alacak derya büyükuncu, survivor sonrası, oyuncu, oyunculuğu, resimleri, haberleri ve hakkında merak edilen herşey burada arkadaşlar Survivordoğruca kendini tanıtan ulusal sporcu Derya Büyükuncu, Amerika'da oyunculuk eğitimi alacağını söyledi İşte o haber Melek'ler! 1548653587 1548653587 deryabuyukuncuoyuculukegitimialacak5c4e9419e4f14deryabuyukuncuoyuculukegitimialacak5c4e9419e4f14 deryabuyukuncuoyuculukegitimialacak5c4e9419e4f14 Derya Büyükuncu, “Survivora katılarak futbolcular açık havada böylece fazla sporcunun ulaşamadığı bir şöhreti yakaladı Ulusal yüzücü, adadaki günlerini ve yeni hedeflerini Mecmua dergisi için NTV Spor spikeri Tuğba Dural’a anlattı “Survivora katılmaya nasıl karar verdin? “Survivorı kabul etmemin birkaç sebebi vardı Bir her birine, fantastik bir macera Ben macerayı, adrenalini severim İkincisi ve en önemli sebebi, insanların beni tanımasını istememdi Çünkü 25 senedir ulusal takımdayım, ismim o kadar böyle biliniyor Reel Derya Büyükuncu nasıl biri, nasıl oturup kalkıyor, nasıl davranıyor, nasıl konuşuyor, görülsün istedim Alınan sonuçtan da anlaşılıyor ama ayrıca tanıdılar ayrıca de sevdiler Tıpkı Sağ olsunlar Fiilen ben rol yapmadım kamera önünde, kamera gerisinde öbür davranmadım Peki rol yapan oldu mu? Oldu natürel ancak O da zaten görülmüştür Adaya bu arada kendine bir muhalif belirlemiş miydin? E natürel adaya giderken bilmiyorduk kimin nasıl performans sergileyeceğini Mesela Pascal’ı çok enerjik görüyordum, finale değin gideceğine inanıyordum Asena’yı da enerjik buluyordum Bir kadın olmasına rağmen fizik ve mantalite olarak güçlüydü Üçümüzü finale yakıştırıyordum Nihat Doğan’ın enerjik bir rakip olabileceği hiç aklına gelmiş miydi? Nihat bazı yarışmalarda fazla iyiydi, bazı yarışmalar bütün ona göreydi Bazı oyunlar da bana göreydi Her oyunu sen kazanamazsın o bir gerçek Michael Jordan’ı da getirsen, mutlaka bazı yarışmaları kaybederdi İKİYÜZLÜLÜK YAPMADIM “Kafama sıksalar Nihat Doğan’la konuşmam diye bir açıklaman var Bu biraz Nihat Doğan tarzı olmamış mı? Ben fazla ciddi bir şekilde anlaşılsın diye böylece dedim Çünkü benim arkadaşlık yapabileceğim biri değil O konuda ne dek sert ve keskin olduğum anlaşılsın istedim Yahut ben öyle cümleler kullanacak biri değilim Üç ay boyunca nasıl durduysam, yaşam boyu da öyle duracağımı anlasın cümbür cemaat id Adadayken fazla sinirlendiğin ve fazla üzüldüğün olaylar oldu mu? Fazla sinirlendiğim olmadı Çünkü sinirlenmek için karşındakini ciddiye alman lüzumlu En üzüldüğüm durum ise Pascal’ın adadan gitmesiydi Adada kalsın isterdim, çünkü tüm gruba enerji veren bir insandı Seyircinin desteğiyle başarıyı elde ettin Insanlar karakterini sevdi, peki karakterinde en çok neyi sevdi? Dürüst olmamı Televizyonda ne görünüyor, onu bilmiyorum Lakin ben adada kimseye ikiyüzlülük yapmadım Her Zaman içten davrandım Nasılsam o kadar davrandım, fazla zor bir şey değildi bu Türk halkı nasıl saygılı olduğumu gördü Bu destekle Meclis’e girebileceğin de konuşuluyor Bununla ilgili fikrin nedir? Bilmiyorum valla “CHP bu dek uğraştı, senin aldığın bölgeleri alamadı diyenler var Benim meclise girmek gibi bir düşüncem yok Çok çok ileride olur mu olmaz mı, o baht Kazandığın ödülle ne yapmayı planlıyorsun? Ödülün yarısı bir hayır kurumuna gidiyor ama daha karar vermedik hangisi olduğuna Öteki yarısıyla da seneye altıncı defa olimpiyatlara gitmek istiyorum Bu da dünya tarihinde birincil olacak YÜZMEYE BAŞLADIĞIMDA “YETENEKSİZSİN DEDİLER Bugün “Survivorla ön plana çıkıyorsun fakat ben bir sporsever ve spor spikeri olarak öncesini daha fazla merak ediyorum açık konuşmak gerekirse Sendeki bu yeteneği kim keşfetti? Biraz baht Ben yüzmeye 5 yaşında başladım, bana “Yeteneksizsin, diğer bir şeyle çaba dediler Benim ablam da yüzüyordu, devam etti ve birinci olmaya, madalyalar getirmeye başladı O küçük yaşta “Ben de istiyorum bunları dedim İkimizin de yüzmeye başlamasının özeti ise şu aslında: Biz anneannem ve dedeme giderdik Büyükada’ya Havuza giriyoruz, denize giriyoruz, yüzmeyi bilmiyoruz Onlar da panik yaptı, annemle babama “Bunlar yüzme öğrensinler, yoksa yeniden gelmesinler dedi Biz de yalnızca yüzme öğrenmek için başladık 9 yaşında ulusal oldum 25 sene oldu Olimpiyat madalyası hariç her şey var Ne zaman çalışmalara başlıyorsun 2019 Olimpiyatları için? Yavaş Yavaş başladım 13 ay var önümüzde Elimden gelen en iyi şekilde hazırlanacağım Barajı geçmeye çalışacağım “Survivordan sonra Türk halkının beni daha iyi anladığını düşünüyorum “Bu çocuk 25 senedir ulusal takımda, hiç yardım almamış Bu kadar galibiyet elde etmiş ve hâlâ bizim için bir şeyler yapmaya çalışıyor demeleri lazım Bunu gösterdiğimi sanıyorum ve bundan böyle insanların ne amaçla spor yaptığımı da anladıklarını düşünüyorum ÖTEKI ÜLKELER BENİ DAHA İYİ TANIYOR Gelecek yıllarda Türk sporu için planların, hedeflerin var mı? Var natürel ancak şimdi cümbür cemaat “Survivordaki final konuşmamdan daha sonra “Ne süre yüzme okulu açıyorsun? diye soruyor Bu da beni çok mutlu ediyor, heyecanlandırıyor Yüzmeyi bırakınca tüm bildiklerimi, tüm tecrübemi Türkiye’deki genç sporculara alıntı yapmak istiyorum Öteki ülkeler beni Türkiye’den daha iyi tanıyor Bana harika bir saygı var dünya yüzme çevrelerinde Artık Türk halkı da bunu gördüğü için fazla mutluyum Senelerdir biriken tecrübemi gençlere aktaracağım Senin yolunda ilerlemek isteyenler, bu noktaya nasıl ulaştığını merak ediyorlar Ne yollardan geçtim, neler yaşadım, nerede düştüm, nerede kalktım Bunların hepsini anlatacağım Zaten kitap kâğıda dökmek da hedeflerim aralarında Genç sporculara tecrübe ve veri katmak için bu kitabı yazacağım BEN BOŞ IŞ YAPMAM Artık bir ekran yıldızısın Yeni projeler var mı, teklifler geliyor mu? Teklifler yavaşça gelmeye başladı Benim amaçlarımdan biri de aktörlük yerine getirmek Çünkü seviyorum, ilgim var Fakat eğitimini aldıktan sonradan tabii fakat Ben anlamsiz iş yapmam, halka saygımdan nedeniyle kötü bir projeyle karşılarına çıkmak istemem Amerika’daki en iyi yerlerden birinde eğitim alacağım ve buraya geldiğimde de bütün anlamıyla hazırlanmış olacağım Basamakları birer birer çıkmak benim hayat felsefem  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt