Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derya Avcı Duman şarkısı 5 Şubat O Ses Turkiye

Derya Avcı Duman şarkısı 5 Şubat O Ses Turkiye
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Derya Avcı 5 şubatta soylediği şarkı duman sozleri
Derya Avcı O Ses Turkiye 5 Şubat

Derya Avcı Duman şarkı sozu

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda

Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saclarında
Gozlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım

İcim yanar, icim kanar da
İsyan
Geriye bir avuc yalan
Beni bu derde sen attın da
Gittin ya kafam hep duman

Similar threads

O Ses Turkiye Ayda Mosharraf İsyan Şarkı Sozleri O Ses Turkiye Yarışmasında Birinciliğe bir adım kala Ayda'nın soylediği İsyan şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne yalancı sonbahardan Ne bomboş sokaklardan Kırılmış her yanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
O Ses Turkiye Ayda İsyan Şarkı Sozleri O ses Turkiye Murat Boz'un takımında yer alan Ayda'nın seslendiği ve herkesi buyulediği şarkının sozleriŞarkısın soz ve muziği Halil Sezai Paracıkoğlu'na ait işte o şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Sezai Paracıkoğlu Duman Sezai Paracıkoğlu Duman şarkısı Duman Sezai Paracıkoğlu Sezai Paracıkoğlu duman sozleri Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Halil Sezai Paracıkoğlu Duman sozleri Halil Sezai duman şarkı sozu Duman şarkısı sozleri Halil sezai paracıkoğlu Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sezai Paracıkoğlu İncir receli filminde soylediği şarkının sozleri imagesincirrecelidumansezaiparacikoglu5adab35f2ede1 Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda… Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt