Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dertli Mesajlar

Dertli Mesajlar
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dertli Mesajları kısa
Dertli Mesajlar 2019

Ben Dertler icinde Ağlarken Sen Mutlu ol Daima bebeğim

Kimse Sormaz Bana Derdin nedir Diye, Derdim hayat olmuş Benim Kimseye Yok nefretim

Sigaramda Olmasa Cekilmez Bu Dertler Sen olmasan Sigarada icemezdim dertlerimle cesurca yuzleşemezdim iyiki Varsın Dertli hayatımda

Seni uzuyorsam Soyle Bana, Dertlerim Cok Bu Dunyada Sana Yansıtmak istemem uzulmene dayanamam Asla

Dertli gecelerime Dermanlı Guneş ol, Cevap Bulamadığım Sorunlarıma Sadece Mutlu Bir cozum Ol

Daha Yaşım 20 Dertler bitirdi beni Yaşamak istemiyorum belki! Ama Sen varsın Tutamıyorum kendimi imagesdertlimesajlar5ad964ba55ebcpng

Dertler curutsede icimi Seviyorum Seni, Derman Dilenmiyorum hayattan Dertleri bitiriyor daha başlamadan

Aşk Acısı Cekmeyen bu kaldim hayatın Acısını Cekiyor Dertlerini omuzluyor, Daha Yaşım hayatımın Baharında Kışları yaşıyorum Dertlerimle

DertLi Mesajlarim belki Hayatıma teselli belkide Dertlerim Dert Olmuş Duygularıma Dualı, Seviyorum Yinede yaşamayı Dertlerime inat Seviyorum hayat Seni! Sana inat!

Derdimi Anlatsam Sıkılırsın Gulum, Dertlerime guluyorum geciyorum yanında Olmasın Sozlerim Zulum, Sen Dertlerimin ustundesin gulum

Cok Dertli yaşantım oldu Anılarımda Hic biri Aşkın kadar koymadı Bana Dert oldu icime sıkıyor beni bu dert her gece

Yaşamak Dert cekmekse cekerim en ağırını, seni sevmek dert vericekse dertlere alıştı bu kalp sadece sana sevdalı

Derdim kimseye Değil Sadece Kendime, Ağlıyorum Dertlerimle her gece, Ne olur Cek beni Sevgi Dolu Yureğine Dertleri Unutayım Seninle

uzun dertlerimin kısa mutluluklarısın, yanında gecirdiğim her anın değerini biliyorum olmadığında ise dert cekiyorum bebeğim

yaşayan her insanın derdi vardır bu hayatta dertsiz insan tanımadım dertli hayatımda

Aşk Olup Dert Cekeceğime Hayatı Severek Dert cekerim Daha iyi

Zaten Dertli gelmişim Bu hayata Birde Sen Dert cektirme bana, Dertlerimi oLume Yazdım Senide Kalbime

Bitmeyen Sensizlik icinde Dertlerimle Seni Anarım her gece Aşk Derdi Yureğime indirdi sevgini cekerim derdini

Derdim Bitsede Senin icin taşıdığım sevgi yine bitmeyecek, seveceğim seni sonuna denk dertlensemde seviyorum seni tatlı dertlerinle

Ne Arıyorsun beni ne Soruyorsun Artık, Dertli Acılarıma Tuz Oluyorsun uzuyorsun Beni, Ben Seni Seviyorum Dertlerim Senden Geri, istemiyorsun beni Dertlerimle Terk ettin gittin Beni,

Derdimi kimseyle Paylaşamayacak Kadar inatcıyım Seninle paylaşacak kadar Duygusalım Birtanem Seni Dertlerimle uzmek istemiyorum

Aşkının Adı Dert Olucaksa Bırak cekeyim Be! Dertsiz Zamanım Olmadıki Aşkını cekemiyeyim!!

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt