Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dertli bir üyenin günlüğü

Dertli bir üyenin günlüğü
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gözü Yaşlı bir üyenin günlüğü Ağlamaklı bir üyenin günlüğü Ben bu forumun eskisiyim bununla birlikte kederlisiyim Mesajlarım fazla amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler daima alaka çeker, Adminde bize fırça çeker Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere Vefadan yandan derdim fazla, Anlayana sitem yok Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize Online gözüksemde her zaman pc de, Hiç arkadaşım yok sitede Tek bir özel mesaj aldım Ondada dikkat aldım Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Niçin hatalı yazdın dedi bir tane abla Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Allah'tan korkmasam çökertecem siteyi valla Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Yarı kendileri fazla biliyorlar Kendimi tasvir etmek için şiir yazdım Virüs girdi dediler,şiirimi yediler Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler Ben derim islamının emri, O der imansızlar belirlenmiş tekrar tekrar derler benim görüşüme tarafından Bazende İmam ı Azam a göre Muhalifler defalarca alaka çeker İtiraz ederim biride beni saf dışı eder Ufak bir çocuk hükmündeyim, Benide kaale alın,delirmekteyim  

858,505Konular
982,687Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt