Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dertleri ÖSS değil ödülmüş!

Dertleri ÖSS değil ödülmüş!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dertleri ÖSS değil ödülmüş! Yeni bir sektör daha doğdu! Milyonların gelecek umuduyla girdiği sınavlara onlar sadece ödül almak için giriyor! Altı öğrencinin birinciliği paylaştığı sınavda, bir takım şampiyonlar geçen yıldan tanıdık çıktı 2007 ÖSS’de dereceye girip iyi üniversitelere yerleşen öğrencilerin bu yıl da zirvede yer alması akıllara ‘ödül için mı sınava giriyorlar’ sorusunu getirdi ÖSS 2008 açıklandı, birincilik kürsüsüne ulaşan adaylar ağız dalaşı yarattı 2007 yılında dereceye giren kimi adaylar ÖSS 2008’de de zirveye ulaştı Gençlerin en iyi Türk ve Amerikan üniversitelerinde eğitim aldıkları halde, imtihan yarışına karşılıklı olması dershanelerin taahhüt ettiği araba ve para ödüllerine bağlandı Derece karşılığı verilen hediyelerin, öğrencileri ‘ödül avcılığına ittiği yorumları yapıldı Kazanan ‘sınavcıların’ açıklamaları da bu yönde oldu Dershanem Citroen C4 alacak 2007’nin ÖSS ikincisi bu yılın ÖSS EA2 ve Sözel 2 bölümlerinin birincisi olan Princeton Üniversitesi öğrencisi Çağrı Berk Onuk, “Geçen sene gittiğim dershane sözünü tutmadı, istediklerimi alamadım ÖSS’ye girip birinci oldum Deshanemden bana Citroen C4 marka araba alacakları söylendi Ben de otomatik vitesli olmasını istedim Sınava kendimi sınamak için girdim Bu başarma azmimden kaynaklanıyor dedi Başarılı gencin babası Dr Berk Onuk ise Çağrı’nın yeniden birim seçmeyeceğini söyledi Baba Onuk, “Geçen sene ancak dershanesi 21 birinciye otomobil verirken oğluma yalnızca laptop tahsis etmek istediler Biz de kibarca reddettik Zaten çocuklarım aralıksız dershanede birinci oldukları için laptop kazanıyorlardı Normalde herkese verildiği gibi hakkı otomobildi dedi Çağrı’nın ağabeyi Fatih Berk Onuk ise, bu sene ÖSS’de 7’nci oldu Ağabey Fatih Koç Üniversitesi’noe okuduğunu, bitmiş sınava girdiğini şu anda Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nü istediğini söyledi Vaat edilen paranın onda birini verdiler Çağrı Sert, geçen yıl Sözel ve Fransızca’da birinciliğe, eşdeğer ağırlıkta ise üçüncülüğe ulaşmıştı Çağrı bu yıl Sözel2 puan türünde 2’nci oldu Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencisi Çağrı, eski dershanesinin vaat ettiği ödülün onda birini verdiğini belirterek, “Bu koşul büyük hüsran yaşattı Bunu telafi etmek ve kendimi denemek için sınava girdim dedi Birinciliği kaçırdığı için buruk bir sevinç yaşadığını dile getiren Çağrı, “Okulumdan memnunum, bölüm değiştirmeyeceğim diye konuştu Tercih yok otomobil var! Çağrı’nın Boğaziçi’nden oda arkadaşı Murat Ahıskalı da bilinen şampiyonlardan Geçen yıl EA’da 2’nci olan Murat, bu sene Sözel2 de 3’üncü oldu Uluslararası İlişkiler öğrencisi Murat “Geçen sene bir otomobile eş değerinde bir para ödülü verdiler Bu sene de verirler nasıl olursa olsun Tercih yapmayacağım dedi internethabercom  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt