Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dert köşesi gibi birşey görürsem...

Dert köşesi gibi birşey görürsem...
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tasa köşesi gibi birşey görürsem Böyleee derdinizi anlatın , itirf edin gibi şeyler duymim ben Duyunca içimde birikmiş ne varsa haykırasım geliyorSonra birde nerden başlasam diye düşünüyorumNalet giresi aşk hayatımdan mı , nefret edilen şey edilesi habire çelme takmaya çalışan kızlardan mı , aile sorunlarından mı Hazır cilalı biliyorum tek böyle olan ben değilim biliyorumŞimdi ne anlatcağıma karar verdim Aşk tan dem vurcamHepimiz pek yapıyoruz zaten bu aralarBen son zamanlarda daima test yanılma yöntemiyle aramaya başlamıştım hayatımın aşkınıŞimdiye değin oysa denediklerimde sadece yanıldım yani öyleeee aradığımınn yakınından kıyısından köşesinden bile geçmediAma geriyee baktığımda bir sürü eski sevgili kaldı mazideHayatıma yeni giren , benden önce kaç kişiyle çıktın dediğinde , reel rakamı bilmediğimden , tahmini sayıyı da söylemeye cesaret edemediğimden , sen 3 sün deyip geçiyorum Sınıfta sütun gibi bi çocuk var fakat 6 yıllıkta sevgilisi varmışBir bana eşit gelmez böyle uzun ilişki insanlarıBen de mi bir sorun var insanlarda mı anlamıyorum Sorunun kimde olduğuna karar veremedim lakin tek karar verdiğim şu , size benden kocaman bir nasihat, hayatınıza test yanılma yöntemiyle devam etmeyinYanlış kişiler, iğrenç yanılgılar , kötü anılarİlkleri kirletmeye değmez, bekleneni kirletmeye değmezÖnceden böyle demezdim lakin bundan böyle böyle olduğunu biliyorumYaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum ama , daha sürükleyici yaşasaydım da kötü olmazdı  

858,505Konular
982,793Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt