Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dershanedeki hoşlandığım kız, takviye edin lütfen

Dershanedeki hoşlandığım kız, takviye edin lütfen
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dershane'de bizden bir yaş küçük kız var ve ben bu kızı gördüğümde fazla hoş olduğunu anlamıştım en yakın arkadaşımla kızı takip falan etmeye başladık tanışalım falan diye lakin tanışamadık oda kıza hoş diye yavşamaya başladı arkasında ikimizde faceden açlık gönderdik 3 gün bekleyip kabul etti bugün yani ama ben koyu galatasaraylıyım oda koyu bjkliymiş ben duvarımda bjkgs maçında birazcık bjk'ye hakaret ettim heralde onları görüp beni arkadaşlıktan geri sildi başka anlamı gelmiyor aklıma sesini bir kere duydum yüzünü daima görüyorum lakin hoşlanmaya başladım daha karakterini bilmeden derhal ise çok kıskandım beni niye kabul etmedi diye dershanede bir kaç kez göz göze geldik baktı bende ona baktım ama işte takım meselesi yüzünden kızı kaçırdım şimdi onla irtibata devretmek istiyorum bitmiş açlık göndersem afedersiniz yav*ak sanacak beni mesaj gönderip tanışıp böylece mi özlem göndersem ne yapsam bilmiyorum lütfen destek edin lütfen? Şayet yanlışlıkla silmiştir diye düşünmüyorum sizce neden nasıl olabilir ? ne yapıyım?

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt