iltasyazilim
FD Üye
Baylar bugun de dersaneye gittigimde kiz en ondaki sirada oturuyordu dün bügün derhal onumdeki soraya gecti ve bana cantami sirana koyabilirmiyim dedi (sorada tek basima oturuyorum ) bende kızı yeniden tersledim yeniden sesimi yukseltere değil dedim
Kizda bana
Bu sira senin siranmi dedi benimde siram dedi resmen cocuk gibi olduk ha
Daha Sonra bir kac ders gectikden daha sonra bana durduk yere dersaneye kaca yazildin dedi bende simdi icimden dusundum dusundum tersliyecek bir sey soyliyemem cunki tersliyecek bir sey aklima gelmedi
Ve bende
2650 ye yazilmistim 2650 dedim kizla goz goze geldim bana guldu sonrada ben 4000 e yazildim iyi yazilmisin dedi yarı icinden ben buna hangi soruyu sorsam terslemez diye dusunup bunu sordu dedim bilmiyorum resmen gozumun icine bakti
Lakin kiz cok havaci ya değil yazliktan geldim değil antalyadan geldim yok bida gitcem iphone yi masanin ustune koymalar sanirim orjinal gozluk markasi var rayban mi bilmiyorum (fakirlikten iste ) pahali bir gozluku var kiz varlıklı gibi hava atiyor böylece begenmedim
Zannediyorsunuz fakat egimu memnuniyet etmeye calisiyorum
Eski konu http:www2019comaskdoktorunuzaniyormuhtml
Kizda bana
Bu sira senin siranmi dedi benimde siram dedi resmen cocuk gibi olduk ha
Daha Sonra bir kac ders gectikden daha sonra bana durduk yere dersaneye kaca yazildin dedi bende simdi icimden dusundum dusundum tersliyecek bir sey soyliyemem cunki tersliyecek bir sey aklima gelmedi
Ve bende
2650 ye yazilmistim 2650 dedim kizla goz goze geldim bana guldu sonrada ben 4000 e yazildim iyi yazilmisin dedi yarı icinden ben buna hangi soruyu sorsam terslemez diye dusunup bunu sordu dedim bilmiyorum resmen gozumun icine bakti
Lakin kiz cok havaci ya değil yazliktan geldim değil antalyadan geldim yok bida gitcem iphone yi masanin ustune koymalar sanirim orjinal gozluk markasi var rayban mi bilmiyorum (fakirlikten iste ) pahali bir gozluku var kiz varlıklı gibi hava atiyor böylece begenmedim
Zannediyorsunuz fakat egimu memnuniyet etmeye calisiyorum
Eski konu http:www2019comaskdoktorunuzaniyormuhtml
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.