Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dersanedeki kız benden hoslanıyor mu ?

Dersanedeki kız benden hoslanıyor mu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bugün maceram dada deisik seyler yasadım

Bugun sinifa birincil girdigimde kiz onume oturuyordu fakat bütün oturdugum hizada oturmuyordu
Benim bütün onume oturmustu

Daha Sonra bir hocaya cikolata borcum vardı (isterseniz anlatirim ) herneyse bana cikolata borcumu hatirlatti bende biliyorum dedim lakin biraz kizar gibi bir tavirla yani (gerci tüm kizlari tersliyorum her konuda )

Kizin arkadasi bana neden bu kadar sert erkek sin dedi bende yanıt vermedim yalnızca sustum

1 saat sonra geldi bana bakti gozlerimin icine sonrada guldu (gerci ben gulmedim erkeklerin en odunu benim nasıl olursa olsun )

Bizim sinifta arkadaki sirada serseriye benzer 2 tane hergele var beni sinir ediyorlar ben hocaya kapiyi kapatirmisiniz dedim o serserilerde bana espri yapti bari hocayi kantine su icin tolluyaydin diye bende sinirlendim ve cocuga herif alıcı baktim cocukda gulerken bu halimi gordukten sonra suratini asmisti (gerci artı uzatmadan tartismadaya goturmeden kizarak basimi geri cektim bundan sonra mesafeli olurlar sanirim )

Herneyse kızda benzeri dusmanlarima müşterek olmus gibi surekli onlara kizarak bakiyor

Surekli mizah yaptiklarindan bazende arkadaki cocuklara hoca seslenince hizla arkasina donup onlara bakma bahanesiyle bana bakiyordu

Kiz yaptigim her siradan bayağı konusmalarima guluyordu

Hersey dersane cikisina kadar guzeldi dersaneden cikarken dunde bu cocugu gormustum fakat illaki eski mektep arkadasi ya da baska bir seyidir rast gelmistir diye dusundum

Fakat malesef oyle degilmis bugunde onu gordum kizi sevmiyordum iykide sevmemisim takmadim zaten halbuki dersanede sevgiliniz var mı diye öğretmen sormustu yalnızca bir kiz var demisti o kiz benim sevgilim değil demisti fakat o kizi baska cocukla gordum iste halbuki dersanede yalan soylemene cekinmene lüzum yokki diyebilirsin diyorum o cocugu bir daha gormeseydim sevgilisi degil mis derdim

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt