Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ders Bitmez Dert Bitmez

Ders Bitmez Dert Bitmez
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ders Bitmez Tasa Bitmez Bir bilseyiz neler çekiyiğ bu ögretmenlerden Derdimiz bitmez, Kalem yetmez Bir dene Matamatıkçı var: Kazanç, bülbül gibin öter Laf aramızda, Bilinmez sayıya bazan “x deyi, bazan “z Galiba o da ağnayamamış kompleksi Bir daş atar bize n’olduğunu ağnamayız Hiç Olmazsa haftada bir gün üst üste olsa kurtuluruğ İnadına her güne bir sağat koymuşlar, üç sağatlık dersi Bizi toğtaya kaldırmaz mı ağğ O süre Türkiye’nin dermanı yetmez Bir dene Arapçacı var: Li maza der neam der Ben Arap değilem hocam Nerden bilem bunları Ben acı isotu bilirem, kuru köfteyi bilirem Hele heç ağnayamadığım birisi var: Ona da ğaliba Fizik diyiler Ne anlamışem, ne anlıyem, ne de anlıyacağım Yazılıda kağıdı çizi çizi ben ona bakıyem O da bana bakiy Hiç Olmazsa bir şiir yazam da kağıda ayıp olmasın Aklımda da cebren ezberlediğim “Korkma sönmez var O da Millî diye yazmiyem Bir dene edebiyatçımız var: Bize her zaman komposto mu, komposizistiyon mu İşte ondan yazın deyi Heç gafama girmiy, Her garip koniyi de biliy haa, Lakin notlardan da hiç pas vermiy Bari yazılıda kuytu bırağsa da iyi anekdot alsağ Ağ ağğ! Bir dene Pisi midir, Psikol midir nedir? Daha heç onunla kaynaşmadığ Bilim deyi herşeyi altına gizliy En ilginç koniyi anlati dahası gelse hakigate Oku kızım deyi okuyem “Yoğ diyi ihvası olmadı, arızı dutmadı Zar şiddet öğrenmişem ogumayı Nerden bilem ben ihvayı? üstelik heç duymadığımız bir ders çığtı Dediğ hayırlı ola Daha zorlaniyem söylemeye İnsan mıdır? Çevre midir? Yoğsa Çerçeveli İnsan mıdır? Bir tanımı var, Kırk gün kırk gece okusan Ağnayamazsın öyle saçma sapan Sanki az şey ezberliyiğ Hadiste veriy bundan başka ArapçaTürkçe Daha Türkçe’yi ezberliyemiyem Arabı nasıl ezberliyem Sabbah zorluğla geliyiğ okula Bagıyem bağçe boş, Diyem abooo geç galdım Bagıyem karşımda biri var İn midir, cin midir? Birazcık daha yaklaşiyem, bagıyem bir gözlük Aboo diyem, yagalandığ tekrar radara Bu da bizim müdür yardımcısı ne diyecen Nasıl bir yalan bulacam, ne etcem Bi ders proğramı yapiyler Çıtır çıtır yiyoğ diyiğ İnsan öğrencisine bıragır birazcık Hangisini istiyse onu işlesinler Ders proğramını çözmek için Olduk bir parola çözücüsü Bir dene hoca daha var ha: Nasıl diyiler daha müşerref olamadım Ama sesi geliy, “bir, iki, üç hop Zıpla, koş, hayal diğer bişi sözde bilmiy Yalnızca üçe kadar saymasını biliy “Bir, iki, üç, hop – bir, iki, üç, hop Bu da sağlığ için iyiğmiş Ne yapsinler katıliler çocuklar mecburen, mecburiyetten Bir dene tariğci var: Derste heç yanımıza bagamiyiğ Hele yazılıda sormayın bizi Güya Türk tarihini hatmediğ Bir bilseniz derdimizi Neler çekiyiğ neler Varsa bunların dermanı Öğrenci onu sever  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt