iltasyazilim
FD Üye
Derin Dondurucuda Kemik Suyu Saklama Tarifi İçin Malzemeler
*4 kilo kemik
*Alabildiğince su
Derin Dondurucuda Kemik Suyu Saklama Tarifi Yapılışı Önce kemikler güzelce yıkanır, geniş tencereye alınır ve kemiklerin üzerini geçecek kadar su kaynamaya bırakıyoruz, kaynayınca üzerindeki köpükleri alalım, almazsak tadı kötü olur biraz daha kaynatıyoruz ve kemikleri içinden alıp ilikleri kemiğin de çıkartıyoruz ,tekrar kemikleri suya koyuyoruz, yarım saat kaynatıyoruz, kemikleri içinden çıkartıyoruz kemikten çıkardığımız ,ilikleri kaynayan kemik suyuna koyup robottan geçiriyoruz ve soğuduktan sonra buz poşetlerine doldurabiliriz
*4 kilo kemik
*Alabildiğince su
Derin Dondurucuda Kemik Suyu Saklama Tarifi Yapılışı Önce kemikler güzelce yıkanır, geniş tencereye alınır ve kemiklerin üzerini geçecek kadar su kaynamaya bırakıyoruz, kaynayınca üzerindeki köpükleri alalım, almazsak tadı kötü olur biraz daha kaynatıyoruz ve kemikleri içinden alıp ilikleri kemiğin de çıkartıyoruz ,tekrar kemikleri suya koyuyoruz, yarım saat kaynatıyoruz, kemikleri içinden çıkartıyoruz kemikten çıkardığımız ,ilikleri kaynayan kemik suyuna koyup robottan geçiriyoruz ve soğuduktan sonra buz poşetlerine doldurabiliriz