iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
1 adet bezelye konservesi (küçük boy)
2 su bardağı pirinç
1 demet dereotu
1 adet havuç
1 baş soğan
sıvı yağ
karabiber
Yapılışı :
Küçük parçalar halinde kestiğiniz havuç ve soğanı sıvı yağda kavurun İki bardak yıkanmış pirinçle çevrip, pişirin Piştiğinde bezelye, kıyılmış dereotu ve karabiber katıp, dinlenmeye bırakın
1 adet bezelye konservesi (küçük boy)
2 su bardağı pirinç
1 demet dereotu
1 adet havuç
1 baş soğan
sıvı yağ
karabiber
Yapılışı :
Küçük parçalar halinde kestiğiniz havuç ve soğanı sıvı yağda kavurun İki bardak yıkanmış pirinçle çevrip, pişirin Piştiğinde bezelye, kıyılmış dereotu ve karabiber katıp, dinlenmeye bırakın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.