Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Kabak Yemeği

Dereotlu Kabak Yemeği
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dereotlu-kabak-yemegi.jpg

Dereotlu Kabak Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1-2 kg kabak
  • 1/2 (yarım) demet dereotu ( yarım demet )
  • Yarım kuru soğan
  • 2-3 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ
  • Tuz ( göz kararı ve isteğe nazaran )
  • 1 adet küçük uzunluk domates
  • 7-8 su bardağı kaynar su
  • Yarım su bardağı pirinç ya da bulgur

Dereotlu Kabak Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabaklar domates ve soğan küp küp doğranır.
  2. Dereotu kıyılır.
  3. Tencereye kabaklar hariç her şey konulur.
  4. Ve biraz kavrulmaya bırakılır.
  5. Daha sonra kabak ve su eklenir orta sıra denetim edip karıştırarak pişirmeye bırakılır.
  6. Piştikten sonra sunuma hazırlayabilirsiniz.Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt