Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dere Geliyor Dere Notaları

Dere Geliyor Dere Notaları
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Flut Notaları Dere Geliyor Dere

Bu konuda paylaştığımız Dere Geliyor Dere turku notalarını flut, melodika, bağlama, gitar, org, piyano, keman vb muzik aletleriyle calabilirsiniz

sol la la la la sol fa
la sol sol fa sol mi re
re mi fa sol sol mi fa mi re re re re

imagesderegeliyorderenotalari5b02bfac21bbb

Dere Geliyor Dere Sozleri

Dere Geliyor Dere Yalelel Yalelel
Kumunu Sere Sere Yalelellim
Al Dere Gotur Beni Yalelel Yalelel
Yarin Olduğu Yere Yalelellim
Amanın Aman Aman Zemanın Zeman Zeman
Bizim Duğun Ne Zeman Yalelellim
Ben Armudu Dişledim Yalelel Yalelel
Sapını Gumuşledim Yalelellim
Ben Yarimin İsmini Yalelel Yalelel
Mendilime İşledim Yalelellim
Amanın Aman Aman Zemanın Zeman Zeman
Bizim Duğun Ne Zeman Yalelellim
Armut Dalda Bir İki Yalelel Yalelel
Sayın Bakın On İki Yalelellim
On İkinin İcinde Yalelel Yalelel
Birincisi Benimki Yalelellim

Similar threads

Flüt Notaları Dere Geliyor Nehir Bu konuda paylaştığımız Akarsu Geliyor Dere türkü notalarını flüt, melodika, bağlama, gitar, org, piyano, keman vb müzik aletleriyle çalabilirsiniz sol la la la la sol fa la sol sol fa sol mi re re mi fa sol sol mi fa mi re re re re Çay Geliyor Çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Akarsu Geliyor Dere sözleri,Nehir Geliyor Akarsu şarkısının sözleri,Dere Geliyor Nehir şarkısı Nehir Geliyor Dere sözler Nehir Geliyor Çay Yalelel Yalelel, Kumunu Sere Sere Yalelellim Al Beni Götür Çay Yalelel Yalelel, Yarin Olduğu Yere Yalelellim Amanın Aman Aman, Zamanın Zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
En Cok Bilinen Turkuler Nelerdir En Cok Bilinen Turku Sozleri Bitliste Beş Minare Bitliste beş minare Beri gel oğlan beri gel Yureğim dolu yare Beri gel oğlan beri gel İsterem yanan gelem Beri gel oğlan beri gel Cebimde yok beş para Beri gel oğlan beri gel Tufengim dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Cıkayım Gideyim Cıkayım gideyim urum eline (aman) Arzuhal vereyim yarim beylerbeyine (aman) Kimleri sarayım yar senin yerine (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikar oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevladan oldu (aman) Cıkayım gideyim bir uctan uca (aman) Gostereyim sana canım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Dere Geliyor Dere Notaları Dere Geliyor Dere Flut Notası sol la la la la sol fa la sol sol fa sol mi re re mi fa sol sol mi fa mi re re re re
Cevaplar
0
Görüntüleme
456
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt