Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Tabağı

Deniz Tabağı
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER
1 adet çipura
10 adet midye
6 adet jumbo karides
4 adet yengeç bacağı
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı sirke
1 adet kuru soğan
1 adet limonun suyu

HAZIRLANIŞI
Midyelerin üstünü yıkayın 1 tatlı kaşığı sirke ve soğanlı suda 10 dakika haşlayın Ağız kısımlarından tamamen açıp tuz atın ve öylece bekletin
Karidesleri kaynayan sirkeli suda 10 dakika haşlayıp siyah kısmını çıkarın Limonlu suda bekletin
Yengeçleri zeytinyağ, karabiber ve tuz içinde bekletin
Balığı yıkayın, karabiber ve tuz attıktan sonra zeytinyağ sürüp ızgarada pişirin
Balığı servis tabağına alın, kenarlarını midye, karides ve yengeç etleriyle süsleyin
Dereotunu, zeytinyağ ve tuzla karıştırıp, balığın üstüne gezdirin Biberlerle süsleyip servis yapın

 
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt