iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet çipura
10 adet midye
6 adet jumbo karides
4 adet yengeç bacağı
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı sirke
1 adet kuru soğan
1 adet limonun suyu
HAZIRLANIŞI
Midyelerin üstünü yıkayın 1 tatlı kaşığı sirke ve soğanlı suda 10 dakika haşlayın Ağız kısımlarından tamamen açıp tuz atın ve öylece bekletin
Karidesleri kaynayan sirkeli suda 10 dakika haşlayıp siyah kısmını çıkarın Limonlu suda bekletin
Yengeçleri zeytinyağ, karabiber ve tuz içinde bekletin
Balığı yıkayın, karabiber ve tuz attıktan sonra zeytinyağ sürüp ızgarada pişirin
Balığı servis tabağına alın, kenarlarını midye, karides ve yengeç etleriyle süsleyin
Dereotunu, zeytinyağ ve tuzla karıştırıp, balığın üstüne gezdirin Biberlerle süsleyip servis yapın
1 adet çipura
10 adet midye
6 adet jumbo karides
4 adet yengeç bacağı
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı sirke
1 adet kuru soğan
1 adet limonun suyu
HAZIRLANIŞI
Midyelerin üstünü yıkayın 1 tatlı kaşığı sirke ve soğanlı suda 10 dakika haşlayın Ağız kısımlarından tamamen açıp tuz atın ve öylece bekletin
Karidesleri kaynayan sirkeli suda 10 dakika haşlayıp siyah kısmını çıkarın Limonlu suda bekletin
Yengeçleri zeytinyağ, karabiber ve tuz içinde bekletin
Balığı yıkayın, karabiber ve tuz attıktan sonra zeytinyağ sürüp ızgarada pişirin
Balığı servis tabağına alın, kenarlarını midye, karides ve yengeç etleriyle süsleyin
Dereotunu, zeytinyağ ve tuzla karıştırıp, balığın üstüne gezdirin Biberlerle süsleyip servis yapın