Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz Suyu Ve Deri Rahatsızlıklarını Tetikliyor

Deniz Suyu Ve Deri Rahatsızlıklarını Tetikliyor
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Uzmanlar, bir çok hastalığa gül suyunun iyi gelebileceğini belitti Astım ve alerjik rinit gibi hastalıklar için doğal tedavi yöntemi olarak deniz suyu ve güneşin çok faydalı olduğunu belittiler Astım, alerjik rinit ve atopik dermatit gibi hastalıkların en iyi ve en doğal tedavisinin deniz suyu ve güneş ile olduğunu ifade eden Doç Dr Akgül Akpınarlı Antony, Deniz suyunun şifası asırlardır biliniyor Hatta çağdaş tıbbın babası Hipokrat, deniz suyunun balık adamların yaralarını iyileştirdiğini keşfettikten daha sonra hastaları üzerinde kullanmıştıdediDeniz suyunda ile ilgili yapılan araştırmalar bu anlamda güzel sonuçlar veriyor Deniz suyunun insan kanında bulunan içeriklere en yakın değişken olduğunun ve osmiyum, altın, vanadyum, çinko, iyot ve potasyum klorüre dahil olmak üzere, 80 den artı faydalı maddeyi bolca içerdiğinin ve kanıtlandığını anlatan Doç Dr Akgül Akpınarlı Antony şöyle konuştu: Deniz suyu içerdiği mineral tuzları, amino asitler ve eser elementler ile insan vücudu için vitamin deposu özelliği taşımakta olup alerjik hastalıkların tedavisinde en manâlı doğal tedavi yöntemlerinden biridir Özellikle de çocuklar deniz suyundan bolca faydalanmalıdır Deniz suyunda yer alan kalsiyum karbonat, sülfat, potasyum klorür ve sülfat, magnezyum klorür, magnezyum sülfat özellikleri çocuklarda şifa niteliği taşımaktadırBu sebeple özellikle astım, alerjik rinit ve atopik dermatit gibi rahatsızlıklarda menfaat sağlamaktadırDENİZ TATİLİNİ MUTLAKA YAPINSon zamanlarda modern yaşamın yoğunluğu nedeniyle baş ağrısı, migren gibi rahatsızlıklar oldukça artmaya başladı Baş ağrısının bir nedeni de sinüzit rahatsızlığıdır Doymuş olan sinüsler zorlama yaparak ağrıya neden olabiliyorDoç Dr Akgül Akpınarlı Antony; Deniz suyu tüm sinüs yollarını temizler Dolaylısıyla alerjik rinit ve kronik sinüzitin temizlenmesinde çok etkilidir Burun ve sinüslerin pak olmasında alt solunum yollarını ve bronşların alerjik hastalığı astım tedavisinde epeyce olumlu etkilere sahiptir Tekrar yüzme, akciğerlerin kapasitesini artıran en etkili fizik tedavidir ve astımlı her bireyin yapmasını önerdiğimiz manâlı en önemli sporlardan biridir Tabi deniz tatilinin en önemli faydalarından biri de yaz boyunca güneşten gelen UV ışınları ile derimizde yaptığımız ve vücudumuzda depoladığımıza ve kışın bizi hastalıklardan koruyan, savunma sistemimizi güçlendiren ve alerjik hastalıkların oluşumu önleyen D vitaminidirdedi

858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt