Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Seki Okyanus Albumu 2010

Deniz Seki Okyanus Albumu 2010
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Deniz Seki Okyanus 2019
Deniz Seki artık ozgur!
imagesdenizsekiokyanusalbumu20195ad220c5493d0

Deniz Seki, uyuşturucu kullanımı sebebiyle girdiği cezaevinden cıktıktan sonra ilk kez basına acıklama yaptı Duygusal acıklamalarıyla Deniz'in okyanusa donuşmesi

''Arkadaşlar Tam dokuz aydır mikrofunumdan ayrıyım Şu an benim icin cok onemli Sizler de benim kadim dostlarımsınız Sizleri şarkıyla kucaklamak istedim

Heyecanımı affedin ne olur Yaklaşık dokuz aydır kamerealardan uzak yaşıyorum Desteklerinizi hic esirgemediniz Hepinize cok teşekkur ediyorum

Aslında soyleyecek cok şeyim yok Şarkılarımdan başka soyleyecek başka şeyim yok Heyecanımı mazur gorun Benim ana dilim muzik Ne diyim

Bu şarkıyı kalbim icin yazdım Cunku kalbimi cok uzdum Artık kalbimi uzmek istemiyorum O benim icin cok kıymetli
Şu anda cok bambaşka bir Deniz'im ben

Deniz olarak gittim, okyanus olarak dondum

Cok tuhaf bir yolculuktu Maneviyatı cok yuksek İcinde hayata dair cok tecrubeler var O yuzden ozgurluğun kıymetini bilin

Kitap yazmayı cok isterim İnşallah onumuzdeki gunlerde biriktirdiğim notlarımı duzenleyeceğim Ama bunun icin cok calışmam lazım

Orada kendimi yalnız hissetmedim Cok kocaman bir ailem var Onlarla gurur duyuyorum İki kardeşim annem akrabalarım halalarım O kadar buyuk bir nefes ki

Aynı zamanda sevenlerim hayranlarım Onlar da aynı cileyi ceker gibiydi O mektupların hepsi cekmecemde

Mektupları defalarca okudum Kendimi yalnız hisssetmeme fırsat vermedi ailem Şarklılarım da beni yalnız bırakmadı Meğer ne kadar cok seviliyormuşum Ne kadar vefalı arkadaşlarım varmış Hic ummadığım dostlarım oldu Orası sırat koprusu gibiydi

Aşk benim icin vazgecilmez birşey Aşk olmadan hayat yaşanır mı Ben aşka aşığım Şu anda ozgurluğe aşığım

Ben değiştim herşeyden once Şu anda hayatımı yeniden yorumlama aşamasındayım Beni cok heyecanlandırıyor ve farklı kılıyor

Bir taraftan cok enteresan bir hayat hikayesi Bir taraftan da Allah'ın sevgili kuluymuşum Ben sizleri orada hep seyrettim Dokuz aydır sizlerden uzaktım

Komple bir değişim icindeyim Boyle olsun istedim Boyle olmasını uygun gordum Eski ekibimle 7 yıllık bir hukukumuz var Onlar bana kırgın değil Gercek muzisyenler birbirlerine kırılmazlar''

Yaşamının belkide en zor donemini hapisaneye girerek yaşayan Deniz Seki muzik dunyasına “Okyanus olarak geri donuyor

Başına gelen kotu olaylardan ders cıkardığını soyleyen Deniz Seki bu olaylardan sonra olgunlaştığınıda dile getirdiŞimdilerde ise Deniz Seki olaylı gunlerin ardından yine muzik dunyasına dondu5 Aralık’ta İstanbul Bostancı Gosteri Merkezin'de hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor

Seki’nin “Okyanus adlı albumu 2019 yılına slow şarkılarla damgasını vuracak gorunuyor

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt