Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Seki' kalemi aldı eline

Deniz Seki' kalemi aldı eline
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Deniz Seki' kalemi aldı eline her zamanki alışılmış olan sahnelerden biri daha yaşanıyor hapisanede günlük tutmaya başlayan şarkıcı yakında kitapta yzar diye düşünüyorum bakalım günlüğün içeriğinde ne yada neler var GÜNLÜĞÜNDEKİ ÜNLÜ İSİMLER! 1548633064 1548633064 denizsekikalemialdieline5c4e43f1e02f1denizsekikalemialdieline5c4e43f1e02f1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberunlu12mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg DENİZ SEKİ'NİN GÜNLÜĞÜNDEKİ ÜNLÜ İSİMLER SEKİ'NİN EVİNDE ELE GEÇİRİLEN GÜNLÜKTE MAGAZİN DÜNYASININ MEŞHUR İSİMLERİ YER ALIYOR İşte fazla konuşulacak jurnal Deniz Seki günlüğünde kendisine kokaine OB'den yani ünlü şovmen Okan Bayülgen'den ayrıldıktan sonra üzüntüden ve kilo belirlemek için başladığı yazıyor Hem günlükte kokain kullandığı magazin dünyasının ünlülerinden YT, İT, DA ve çok yakın arkadaşı olarak tanınan NÜ'den de bahsediyor sözde; meşhur şarkıcı Deniz Seki gözaltına alındıktan daha sonra evinde yapılan aramada bir 'günlük' ele geçirildi Deniz, bu günlüğe kimlerle, ne zaman ve nerede uyuşturucu kullandığını not etti Bunun üstüne savcı; daha önce hakimin bağımsızlık bıraktığı ünlü şarkıcının tutuklanmasını istek etti Ve Deniz Seki tutuklandı KEDİ OPERASYONU Seki, her ne değin 'Sadece içiciyim' diye kendisini savunmaya çalışsa da savcı benzer görüşte yok Soruşturmayı sürdüren savcı, Deniz Seki'nin günlüğünden yola çıkarak,operasyonu genişletme kararında 'Kedi' adı verilen işlem zarfında günlükte adı geçen ünlü şarkıcılar ve mankenlerin 'uyuşturucu sorgulaması' için gözaltına alınacağı öne sürülüyor ÜZÜNTÜDEN BAŞLAMIŞ güya Deniz Seki, uyuşturucu kullanmaya nasıl başladığını ve kimlerle birlikte kokain içtiğini şu cümlelerle anlatıyor: Kokaine OB'den ayrıldıktan daha sonra başladım Depresyona girmiştim ve aralıksız kilo alıyordum Keza üzüntümü unutmak keza de kilo tahsis etmek için kokain kullanıyordum Uyuşturucuyu 8 yıldır MÇ'den temin ediyordum Bir zaman önce bırakmaya çalıştım Bu sırada asistanım Özge Tarhan intihar etti Çok üzülmüştüm, ondan sonrada bir türlü kurtulamadım TAPU ÇETESİYLE YATIYOR Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve Tevkif Evi'nde yer alan Deniz Seki, 26 şahsiyet koğuşta uyuşturucudan yatan tek bayan Deniz'in koğuş arkadaşları aralarında öksüz yaşlıları öldürdükten sonradan gayrimenkul ve banka hesaplarına el koyan çeteye mensup kadınlar, zimmetçi bankacılar ve karşılıksız çekten hapis cezası alanlar bulunuyor GÜNLÜKTEKİ ÜNLÜ İSİMLER Uyuşturucu satmak ve kullananlara yer tedarik etmekle' suçlanan Seki'nin günlüğüne anekdot düştüğü anıları bununla bitmiyor Deniz Seki, günlüğünde kokain kullandığı magazin dünyasının ünlülerinden YT, İT, DA ve fazla yakın arkadaşı olarak belli NÜ'den de bahsediyor Hem kokain alemi yaptıkları mekanlardan ve birlikte uyuşturucu kullandığı kişilerden de ayrıntılarıyla söz ediyor HÜSNÜ'YLE AŞK HATAYMIŞ Deniz Seki, cezaevine girdikten daha sonra koğuş arkadaşlarının birincil sorduğu Hüsnü Şenlendirici oldu Deniz, evli ve çocuklu bir erkekle birlikteliğinin yanlış olduğunu söyleyen mahkumlara, 'Bir dost ortamında tanıştık Benzer gecce aramızda yakınlaşma oldu Acilen çok pişmanım' diyor id  

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt