Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deneyimli kişiler baksın lütfen

Hoş geldin! gagax tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Deneyimli kişiler baksın lütfen
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Öncelikle herkese merhabalar ben Furkan 14 yaşındayım,Gaziantep'te özel bir liseye gidiyorum Okuduğum lisede anadolu ve fen lisesi ayni binada ben anadolu lisesi 9 sinifa gidiyorum sevdigim kiz ise 9 sinif fen lisesine gidiyor ayni yastayizSevdigim kizin adi Ekin gecen sene ayni dershanedeydik Sevdiğim kızın binası bizim bir üstteki katımızda, yani onu her istediğim zaman göremiyorum Ondan geçen senede hoslaniyordum gördüm fakat aşırı derecede değildi Lakin bir hafta önce rüyama gordum günden beri onu unutamiyorum Ona aleyhinde olan hislerim hoşlanmayı geçti, resmen onu acele ile bir günüm geçmiyor Hiç karşılıklı arkadaşımız değil Pek böyle değil resmi olarak onun için ölüyorum Lütfen tecrübeli kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurumNe yapmam gerekli?
Ekin aşırı derecede Atatürkçü ve fazla fanatik galatasarayli bende fanatik galatasarayliyim

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt