Herkes Bilsin Aşkımı Sen baharın yağmurla getirdiği ozlemdin icimdeki, sen ciğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize duşup de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yureğimdeOzlemini her gece koynumda hissettiğim ve hicbir zaman seni sevmekten vazgecmediğim icin ozeldin Sonra gozlerle yuzume baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yureğimde, sen hic bilmezdin Benim susuşum senin kacışını desteklerdi belki de Belki de gercekten soyleyemediğim sozlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gun batışını anımsattın bana, onun kadar guzel onun kadar huzur verici Aslında hem onun kadar uzaktın bana hem de yakınımda hissettim seni, uzanıp tutacak kadar yakınımdaUzaktan sevmeyi hic sevmiyordum ama uzaktan sevmek zorundayım Kimse bilmemeliydi seni sevdiğimi , sonra kopup giderdin benden, arkadaş bile kalmazdın bilirdim Bir sevdiğin vardı konuşurlarken duymuştum Sonrada sen anlattın bana sevgiliniHic gormediğim birinden nefret ettim onu sevdiğin icin Ve sonra dayanamaz oldu gonlum bu ağırlığa Seni gormekten acımaya kanamaya başladı Tukeniş başladı benim icin omrumun baharındaCok tatlıydın o gulen koskoca gozlerinle ruyalarımda gordum seni Kumsalda dolaştığımızı, ay ışığında dans ettiğimizi gordum ve her gerceğe donuşumde hayaller biraz daha uzaklaşmaya başladı benden Artık biliyordum seni benden ayıracak hicbir şey kalmamıştı Yureğimden seni sokup atacak hicbir guc bulamadımBir sonbahardı hatırlıyorum Sararmış yapraklar caddelerde telaşlı insanlarla doluydu ve ben ilk kez hatırlıyordum yaşamanın ne demek olduğunu Kuşların ottuğunu fark ettim ve denizin mavi olduğunu ve dunyanın senin etrafın altında donmediğini Hala seni seviyorum, hala seni goruşumde yureğim kanatlanıp ucacakmış gibi hissediyorum Ama artık biliyorum aşk tek kişilikte yaşanabilir ve zaten sen bunu anladığım gunden beri daha yakınsın bana Belki de beklediğim buydu guvenmemdi kendime Şimdi her şeyi fark ederek yaşıyorum ve her şeyin tadına varıyorum ama hala bir yerim eksik biliyorsun Ama bende biliyorum ki hicbir şey eksik kalamaz Elmanın bile iki ayrısı vardır ve benim eksik tarafım sensin