Demodeile Nalan sanat dünyasında sevilen hoş parçalara imza atan şarkıcı Nalan yeni albüm ile severlerinin karşısına çıkacak yeni albümde yeni tarz yakalayan Nalan albümünde 9 parça seslendirecek BEN HAZIMLI BİR SANATÇIYIM 1548633964 1548633964 demodeilenalan5c4e476fb307bdemodeilenalan5c4e476fb307b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernalan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 15'İNCİ SANAT HAYATINI DOKUZUNCU ALBÜM VE DOKUZ ŞARKI İLE KUTLAYAN NALAN, 'DEMODE' DE MÜZİK SEVERLERE YÜREĞİNDEKİ ŞARKILARI SUNUYOR ŞİMDİYE KADAR ALBÜMLERİ ÇOK SATSIN DİYE KİMSELERLE POLEMİĞE GİRMEYEN NALAN, ALDIĞI KONSERVATUAR EĞİTİMİNİN KENDİSİNİ HAZIMLI BİR İNSAN YAPTIĞINI SÖYLÜYOR Nalan 'Demode' diyor Müzik dünyasının vazgeçilmez ismi Nalan, sanat hayatının 15'inci yılını dokuzuncu albümü ile kutladı Dokuz şarkının yer aldığı 'Demode' albümünde tüm yüreğini ortaya koyan Nalan, bugüne dek her biri diğerinden başarılı olmuş sekiz albüm ile müzik dünyasının kalbini kazanmış ve hit olmuş şarkılara imza atmıştı Bu albüm ile ayrı bir çalışma yapan Nalan, 'Bu albüm benim için her albümümde olduğu gibi fazla kıymetli ve kıymetli Çok beğenerek dinlenecek duygu yüklü bir albüm oldu' diyor 'Demode' albümünde bulunan iki şarkının sözleri Nalan'ın ablası Füsun Tokyürek'e ait Albümün aranjörlüğünü Berkay Demiralp ve Hür Yedievli yaptı Yeni görünümü ile dikkat çeken İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu olan Nalan, 'Ben gündeme varmak için bugüne dek polemiğe girmedim Albüm fazla satsın diye de ağız dalaşı etmedim Konservatuar eğitimi beni hazımlı bir usta yaptı Ben hazımlı bir insanım' diyerek başarının kolay basit elde edilemeyeceği gibi değil da olmayacağını söylüyor Yeni albümle birlikte yeni imajıyla da sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Nalan'ın fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül çekti Nalan, iki yıl aradan daha sonra özellikle yılında 9'uncu albümünü 9 şarkı hazırlayarak çıkartmasını ise, '9 benim uğurlu sayım Uğuruna çok inanıyorum Bu albüm de bana çok uğurlu gelecek' diyerek açıklıyor