Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Şener’den eski eşi İbrahim Kutluay’a şoke eden gönderme!

Demet Şener’den eski eşi İbrahim Kutluay’a şoke eden gönderme!
0
26

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
demet_senerden_eski_esi_ibrahim_kutluaya_soke_eden_gonderme_1626778154_622.jpg

Deneyimli manken Demet Şener, Kayseri’de katıldığı bir açılışta eski eşi İbrahim Kutluay hakkında gündeme bomba gibi düşen itirafta bulundu.

Ünlü manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay 13 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırma kararı almıştı. 44 yaşındaki güzel manken, ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

bIZ7v_1626778475_3432.jpeg

Demet Şener, iki çocuğunun babası Kutluay için “İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta kin demeyelim de kızgınlık desek daha doğru olur. Affettim diyemesem de kızgınlığımı yendim" dedi.

9EmfC_1626778490_2038.jpg

Similar threads

Eski manken Demet Şener ve İbrahim 2018 yılında evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Çocukları için zaman zaman bir araya gelen ikilinin evlatları da bir hayli büyüdü. Güzelliği ile dikkat çeken İrem Kutluay'ın babasına çok benzemesi dikkat çekti. Demet Şener'in eski basketbolcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Eski model Demet Şener ve İbrahim 2018 yılında evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Çocukları için vakit zaman bir ortaya gelen ikilinin evlatları da bir epey büyüdü. Hoşluğu ile dikkat çeken İrem Kutluay'ın babasına çok benzemesi dikkat çekti. Demet Şener'in eski basketbolcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ünlü model Demer Şener'in basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan kızı İrem Kutluay'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Önceki gün Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansıyan anne-kız basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Demet Şener Kutluay Biyografi Demet Şener Kutluay Kimdir Demet Şener hayatı Eski türkiye güzellerinden ve milli basketçi İbrahim Kutluay'ın eşi olan Demet Şener ve hayatı hakkında biyografi bilgilerine yer veriyoruz bu yazımızda Melek'lerim 1548239596 1548239596...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Demet Şener Kimdir, Resimleri isteyenler için burada Demet Şener Hayatı ve Fotoları Demet Şener Biyografisi Ulusal Basketçi İbrahim Kutluay ile evli olan eski manken ve oyuncu Demet Şener biyografisi bilgileri bu yazımızda tüm Demet Şener hayranları için ve Demet Şener kimdir diyenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt