Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Sağıroğlu Seni Cok Sevdim Şarkı Sozu

Demet Sağıroğlu Seni Cok Sevdim Şarkı Sozu
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Demet Sağıroğlu Seni Cok Sevdim Şarkı Sozleri

Bazen dunyada tek benim sanki; en buyuk dertli

Herşey bir anda ust uste gelir,

Yorulursun ya, hani

Sen de benimle boyle anlarda

Uzuyorsun ya kendini,

Kendimden cok senin uzulmen yaralıyor beni

Ben seni cok sevdim cok!

Artık bir daha yok

Bu aşktan daha otesi

Ben tek seni sevdim cok!

Senden fazlası yok!

Yok ki daha otesi

Bazen karanlık gunler gelse de, omuza binse de,

Dertleri şoyle elimin tersiyle bir kenara ittiğimde

İşte sen de boyle anlarda opuyorsun ya kalbimi,

Varlığınla tum yaralarımı okşuyormuşsun gibi

Similar threads

demet sağıroğlu gittiğim yol,demet sağıroğlu gittiğim yol şarkı sozu,demet sağıroğlu gittiğim yol Demet Sağıroğlu Gittiğim Yol Bugun yanımda olmayanlar Yarın gonlumde hic olmayacaklar Gecen vakitleri, omurluk halleri Eften puften saysınlar Bugun yanımda olmayanlar Elbet yarın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Demet Sağıroğlu Duşununce Şarkı Sozleri Bir haziran gecesinde Tenimde tuhaf bir urperme Yanımda kedim, elimde resmim Oturdum kaldım gidecekken Uzaklardan bir melankoli Sarmalayınca yureğimi Duşununce, duşununce Parcalıyorlar ciğerimi Hayat! Hayat! Senin bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Demet Sağıroğlu Hic Ozlemedinmi Şarkı Sozleri Unuturmuş unuturmuş gidenler Anıları ortbas edip, silerler Kim ağlamış kim inlemiş duşunmeden Bir ruzgarın nefesiyle eserler Sen hic ozlemedin mi beni Ozlememişsin belli Ozlemek sence neydi Hic sevemedinmi beni Sevemedin besbelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
2019 Demet Sağıroğlu Hic Ozlemedin mi? Şarkısının Sozleri İşte Demet Sağıroğlu'nun yeni albumunun cıkış şarkısı Hic Ozlemedin mi?nin sozleri: imagesdemetsagirogluhicozlemedinmisarkisozu20195ad9ff8f99411 Hic Ozlemedin mi? Unuturmuş, unuturmuş gidenler Anıları ortbas edip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Emre Altuğ Sev Diyemem Şarkı Sozu Emre Altuğ Sev Diyemem Sevmedin beni ne yapayım Zorla sev diyemem ya Ben sana cok aşıktım Sen de ol diyemem ya Herkesin bir dengi var Ben seninki değilmişim Baksın gozlerin bana Parlasın diyemem ya Ben boyle geldim boyle gideceğim Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt