Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın'dan Tuğba Büyüküstün'e olay gönderme!

Demet Akalın'dan Tuğba Büyüküstün'e olay gönderme!
0
63

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
demet_akalindan_tugba_buyukustune_olay_gonderme_1659342321_809.jpg

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Demet Akalın bu defa sosyal medya hesabından Tuba Büyüküstün'ü topa tuttu. Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Son günlerde dijital yayın platformunda yayın hayatına giren ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Dalı gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcı Demet Akalın Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı.

PGFmk_1659342713_5943.JPG
demet akalın tuba büyüküstün

Akalın Twitter'dan yaptığı paylaşımla Büyüküstün'e olay gönderme yaparak sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte o paylaşım;

Akalın, "Uykusuz bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor o kadar güzel düşünün dur bakalım..." diye yazdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

Similar threads

Sokağa çıkma yasağının sona ermesi ile birlikte parklara akın eden vatandaşların pikniklerinden kalan pislikler yok artık dedirtti. Ortalığı rezil bir şekilde bırakan vatandaşlara tepki üzerine tepki geldi. Sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile park ve bahçelerde pikniğe doluşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Koronavirüs nedeniyle konserleri iptal edilen sanatçı Demet Akalın, ''Geçinemiyorum' diyerek herkesin tepkisini toplamıştı. Şimdilerde ise Bebek'te denize sıfır lüks restoran açan Akalın'ın bu atağı şaşırttı. Pandemi sürecinde maddi zorluklar nedeniyle 'Geçinemiyorum' diyerek herkesi kendine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Koronavirüs nedeniyle konserleri iptal edilen sanatçı Demet Akalın, ''Geçinemiyorum' diyerek herkesin tepkisini toplamıştı. Şimdilerde ise Bebek'te denize sıfır lüks restoran açtığı öne sürülen Akalın'ın bu atağı şaşırtmıştı. Boğazda restoran iddiaları için Akalın açıklama yaptı. Pandemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Dişçide işi olan şarkıcı Demet Akalın, yolda yeni açılan restoranla ilgili magazin muhabirlerine açıklamada bulundu. Tedavisi için dişçiden dönerken görüntülenen popçu Demet Akalın, Bebek'teki denize sıfır restoranla ilgili ticaretle işi olmadığına değinerek, “Arkadaşlar biliyorsunuz benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şarkıcı Demet Akalın, lükse yaptığı yatırımlardan dolayı sıkça gündeme geliyor. Akalın, son olarak Gülben Ergen'in yaptığı lüks açıklamasına cevap verdi. Ünlü şarkıcılar Gülben Ergen ile Demet Akalın arasında büyük bir polemik başladı. Gülben Ergen, lükse yatırım yapanları eleştirmişti. Onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt