Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın'dan kızı Hira'ya dudak uçuklatan doğum günü hediyesi!

Hoş geldin! captainfc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Demet Akalın'dan kızı Hira'ya dudak uçuklatan doğum günü hediyesi!
0
127

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
demet_akalindan_kizi_hiraya_dudak_ucuklatan_dogum_gunu_hediyesi_1580883156_5789.jpg

Demet Akalın 6 yaşına giren kızı Hira için 270 TL'lik veladet günü ikramı hazırladı. Kızının mektebe rahat gidebilmesi için pembe bir minibüs satın aldı.

Aldığı pahalı kıyafet ve armağanlarla bilinen Demet Akalın, yeniden şaşırtmayı başardı. Akalın, 6 yaşındaki kızı Hira'ya veladet günü ikramı olarak bir mektep minibüsü sipariş etti.

Z1Fwp_1580882961_1641.jpg

270 bin TL maliyeti olan otomobilde şahsi tasarlanacak. Pembe renkle dizayn edilecek otomobilde bir de yatak olacak. Eski eşiyle birlikte kızı Hira'nın tevellüt gününü kutlayan Akalın, ayrıyeten kızının isteği üzerine çeşitli kıyafetler de giydi.

mp5Pq_1580882988_2019.jpg

Kızının tevellüt gününe Esra Balamir, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Esra Balamir, Hasret Yıldız, Işın Karaca, Alişan ve eşi Buse Varol üzere ünlü isimlerde katıldı. 

TLZsQ_1580882814_0205.jpg

Okan Kurt ile Alişan Hira'nın veladet gününde karşılıklı oynadı.

10 YIL SONRA TÜRKİYE KRALİÇESİ OLACAKSIN!

Akalın veladet günü sonrası verdiği bir röportajda; "Hira’ya kızım sen 10 sene sonra Türkiye kraliçesi olacaksın diyorum, Türkiye hoşu olacaksın. Biliyorum diyor. Hediyeyi o da istedi ben de aldım. Pembe olsun istedi. Mektebe gidip gelirken kullanacak. Dinlene dinlene gelsin diye. Allah elimizden kolumuzdan eksik etmesin. Validem bebeklerimi büfeye asar oynatmazdı. 3 aydan 3 ay’a döner ekmek yemeye götürürdü bizi" söylediğini açıkladı. 

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt