Demet Akalın'dan zeki adım ünlü şarkıcı Demet Akalın kazancını çarçur etmeden fayadalı yerlere harcadığını kanıtladı DEMET PARAYI EVE YATIRIYOR! 1548637030 1548637030 demetakalindanakilliadim5c4e536c7cd80demetakalindanakilliadim5c4e536c7cd80 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdemet26mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg POPÇU DEMET AKALIN, SON DÖNEMDE EN FAZLA KONSERLERE VE BAYİİ TOPLANTILARA GIDEN ŞARKICILARIN BAŞINDA GELİYOR Konser başına 30 bin dolar ile 50 bin dolar arası bölge Demet Akalın, tüm kazandığını da gayrimenkule yatırıyor Emrah'tan daha sonra, bayan sanatçılar aralarında ilk sırada yerini alan Demet Akalın'ın Acarkent'te villası, Ulus'ta 3 dairesi, Çeşme'de denize sıfır villası ve Gölcük'te evleri ve arsaları var Borsa ve ticaretten anlamadığını söyleyen Akalın, “Ticaret yapsambatarım, borsa da hiçmantıklı gelmiyor, o yüzden bütün kazandığımı gayrimenkule yatırıyorum dedi Eşyalarının kendisi için paha biçilmez olduğunu da söyleyen Akalın, “Tişörtlerimi bile başkasına verirken düşünürüm' dedi Genellikle kıyafetlerini yurt dışından satın aldığını söyleyen Akalın, “Paramı en çok alışverişe harcıyorum Alışverişe doyamıyorum dedi