Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın ikinci çocuk mu istiyor?

Demet Akalın ikinci çocuk mu istiyor?
0
80

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
demet_akalin_ikinci_cocuk_mu_istiyor_1570177540_4761.jpg

Çevre medyada gördüğü habere tefsir yapan Demet Akalın akıllara "ikinci evlat mu istiyor?" sorusunu getirdi.

Adana'daki bir çöp konteynerine bırakılan bebek haberini toplumsal medyada paylaşan Demet Akalın başları karıştırdı.

XuyMN_1570177515_7507.jpg

Derhal çabucak her röportajında 2. bir evlat istemediğini belirten Akalın, haberde bırakılan evladı istedi. Akalın haberi kendi sahifesinde "verin bana .. bırakın benim kapıma" notunu yazdı. 

ZphIb_1570177554_7597.jpg

Similar threads

Sosyal medyada gördüğü habere yorum yapan Demet Akalın akıllara "ikinci çocuk mu istiyor?" sorusunu getirdi. Adana'daki bir çöp konteynerine bırakılan bebek haberini sosyal medyada paylaşan Demet Akalın kafaları karıştırdı. Hemen hemen her röportajında ikinci bir çocuk istemediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
331
Müzikçi Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden ötürü dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu. Ünlü müzikçi Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına karşılık verdi. Şahin, saat buhranı yaşadığı Demet Akalın ile tıpkı sahneye çıkar mı sorusuna, “O husus benim için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Ünlü müzikçiler Demet Akalın ve Hande Yener, evlatlara yönelik istismar ve tecavüz hususları hakkında görüşmek için Lider Erdoğan'la bir araya gelmişlerdi. Toplumsal medyada, bu görüşmeye Haluk Levent de dahil edilmeliydi icmalleri yapıldı. Akalın'dan bu tefsire yanıt gecikmedi. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Şarkıcı Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden dolayı dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına yanıt verdi. Şahin, saat krizi yaşadığı Demet Akalın ile aynı sahneye çıkar mı sorusuna, “O konu benim için bitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Şarkıcı Demet Akalın, uzun yıllardır dost olduğu Berkay ve eşi Özlem Ada'ya aldığı saati sattığı için arkadaşlığı bitirmişti. Akalın, popçu Berkay ile arasındaki hediye saat krizine son noktayı koydu. Demet Akalın, 16 Temmuz’da kızı Zeynep’i dünyaya getiren Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e 50...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt