Demet Akalın Dayan Yüreğim Şarkı Sözü 1549253326 1549253326 demetakalindayanyuregimsarkisozu5c57bad36548fdemetakalindayanyuregimsarkisozu5c57bad36548fdemetakalindayanyuregimsarkisozu5c57bad36548fYıldız Tilbe'nin çok iyi şarkısını Demet de baya bi hoş söylemiş Hedef vursanda dikkatli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların açık havada Dökmedim yüreğimi kimsenin gözlerine İçimde o kadar güzelsinki onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inanan Gün kazanç acılar ezberlenir İyileşir zamanla yara Anlarmı hiç seni Yanarak mum gibi eridiğini Sen aşıksın o kör Hevesin daimi misafiri Ahh Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inanan Gün kazanç acılar ezberlenir İyileşir zamanla bere
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.