Delikanlının İnternet Lügatı * Internet Abi resimler var, yazılar var, aradığın her şeyi buluyormuşsun Yani ben daha bulamıyorum lakin söylüyorum buluyorlar Manita resimleri desem offff, offff Tofaş'ın bile sayfası var Bi de bunun denizde yapılanı varmış, sörf, mörf gibi bişi, onu da araştırıyorum * www Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar Bir bilgisayar görünce derhal bu ecnebi harfe 3 defa basın Beni utandırmayın * Nikneym Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma ad alıyolar Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinajı gibiBize yakışmazzz, ben Davut * Çet Acilen burada bir sürü aklı evvel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani * Site Bildiğiniz site işte uzatmayın * Tıklamak Abi laf bana çok ters geliyo Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla Erkek adam tıklamaz, BASAR Ne o kadar tık tık * Emesen Çet'te tanıştığımız yengelerimizle özel durumlarda konuşmak için icad edilmiş İyi alet de, ne o pek papatya ayağı? * Davlod (indirmek) Bakmayın kızıyorum lakin habire şunu indirdim, bunu indirdimdiyip duruyolar Az Önce bi vukuatlarına şahit olmadım fakat * imeyl Posta kutusu gibi bir yer Fakat öyle işe yaramıyo 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar * Hit Bu belirlenmiş İngilizce'dir dedim Açtım sözlüğü baktım Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar