Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Delikanlı sözler

Delikanlı sözler
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Delikanlı sözler esrari çekmişim gözlerim yaşli yürüyorum yolda kolumda var 3 5 tıraş bıçağı yarasi oda sorma bi kahpenin son hatirasi sert delikanlı sözler dünyanın en delikanlı sözleri sert sözler YARINLAR GÜZEL OLUCAK DERLER BENDE SORUYORUM ONLARA BÜGÜNLER DÜNLERİN YARINLARI DEĞİLMİ!!!!?????: Gençliğine güvenip erken deme belki giderken ELVEDA bile diyemeyeceksin Damar Bizim Adımız,Damar Bizim Olayımız,Damar Bizim Farkımız,Damar Bizim Tarzımız ภเşคภlคภıภςค єгкєк к๏ภยşยг кız ๔เภlєг єשlєภเภςє เкเรเ к๏ภยşยг ๒ütüภ ๓คђคllє ๔เภlєг ηιşαηℓαηıη¢α єякєк кσηυşυя кız ∂ιηℓєя єνℓєηιη¢є ιкιѕι кσηυşυя вüтüη мαнαℓℓє ∂ιηℓєя Bir sarhoşum bir deliyim, sabahtan olur diğer biriyim, hem sarhoşum keza deliyim, ben Romantik Serseriyim Sahte sevgililer terkettiğinde benim yokluğumu anlayacaksın, beni başkasıyla her görüşünde kaybettiklerine ağlayacaksın Napalım dost nasıl içilmesin dertlerin varsa sen de bendensin Kadın dediğin; koluna girdimi yakışacak, çarptınmı duvara yapışacak! Sevme Beni Kızım MEŞALE Kokarım,Şarkı Türkü Bilmem BESTE yazarım,Alıkoyma Ellerimi Emanet Sanırım,senin için Dünyayı Yakarım: вυ şєнιя ƒαzℓα gєℓιуσя вαηα уσкυм αятιк ηє ѕєη∂є ηє∂є ѕєηѕιz вυ şєнιя∂є gι∂ιуσяυм !ѕтαηвυℓ ναтαη ѕαğσℓѕυη ѕüρєя кαηкι$ υçυяυм кєηαяıη∂αукєη вιℓє ѕıяƒ нαуαттα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ∂ιє güℓüмѕє รєгรєгเ๓ & ๒єภภ รєгรєгเ๓ ๒єภเ๓ ๔єlเ ๔๏lย รєשﻮเlเ๓ farkindamisin oysa en guzel yuze sahipsin farkindamisin uzayda yuzuyoruz farkindamisin mutluluktur bizi aglatan farkindamisin bildigimiz cümbür cemaat bir gun olucek Bugün yeni bir birahane keşfettim mezarlığın bütün karşı beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim veya bütün aleyhinde Hani insan ağlamak ister,Gözlerinden yaş gelmez! hani gülmek ister,yürekten gelmez! hani birini bekler, o hiç gelmez! işte o vakit ölmek isterde ECEL gelmez кαηкαм & вєη ESRARI ÇEKMİŞİM GÖZLERİM YAŞLI YÜRÜYORUM YOLDA KOLUMDA VAR 35 TIRAŞ BIÇAĞI YARASI ODA SORMA Bİ KAHPENİN SON HATIRASI BİZİM ESKİTTİĞİMİZ ARNAVUT KALDIRIMLAR YENİ CINS GENÇLERE ASVALT OLMUŞ αкιттιğιм нєя ∂αмℓα gözуαşı уαz∂ığıм нєя ѕαтıя şιιя ѕєηιη ιçιη вιятαηєм ѕєνмє ѕєνѕιηℓєя ∂єğєя νєяѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαткι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя ѕєяѕєя! g!яℓ รєгรєг! ﻮ!гl єℓιмє şιşє αℓıη¢α gєℓιя уαηıмα ∂σѕт вιℓ∂ιкℓєяιм şιşє ∂ιвє νυяυη¢α çєкєя gι∂єя öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя ƒαяк є∂ιℓмєк ιçιη ƒαяк уαρмαк ƒαяк уαρмαк ιçιη ∂є мєу∂αη σкυмαк gєяєкιя кαн çıкαяıм göкуüzüηє αℓємι ѕєуяє∂єяιм кαн ιηєяιм уєя уüzüηє ѕєуяє∂єя αℓєм вєηι ƒαнιşє göηüℓℓєяιη кαнρєℓιğι кσумαz вιzє вιzι υηυтαηı вιz∂є υηυтυяυz αѕιℓ¢є нєя уüяєğιη кöşєѕιη∂є уαяαℓı вι уєя ναя∂ıя Ŧคђเşє ﻮöภüllєгเภ кคђקєlเğเ к๏א๓คz ๒เzє ๒เzเ ยภยtคภı ๒เz๔є ยภยtยгยz ครเlςє υηυтмαуıη нєя αşк вιткι ιѕмιуℓє вαşℓαя нαуναη ιѕмιуℓє ѕση вυℓυя Ŧคгк є๔เl๓єк เçเภ Ŧคгк אคק๓คк Ŧคгк אคק๓คк เçเภ ๔є ๓єא๔คภ ๏кย๓คк ﻮєгєкเг ƒαякıмız gιяєѕυηℓυ σℓмαмız уα кαη кυѕтυяυяυz уα∂α тαм ѕυѕтυяυяυz вυ нυѕυѕтα ηє кυяαℓ ηє∂є кяαℓ тαηıяız SEVDAM BİR SİGARA DEK YAKIN SİGARANIN DUMANI KADAR UZAK BANA BEN O DUMANDA BOĞULUYORUM KURTARIN BENİ: Sen benim hayatımda piyonsun,Seni kaybedersem 2 puanım GıderBen senin hayatında şahım,BENİ KAYBEDERSEN OYUN BİTER!!!: SANIRDIM BU SEVDA SÖKÜLÜR IÇIMDEN VE DALGA DALGA KOPAR YERINDEN SANIRDIM BU KOKUN SILINIR TENIMDEN VE YENI BIR SEVGI BULUR GÖNLÜM HASRETIN DÖNER DURUR BASINDA NÖBETLER TOY BIR GÜN GIBI FILIZDIR ÜMITLER BİR GÜN KAPINI ÇALARSA YALNIZLIK BIRAK DIŞARIDA KALSIN SEVDİKLERİNLE ÖLE Bİ YAŞAM YAŞAKİ KAPIDA YALNIZLIK YALNIZLIKTAN UTANSIN!!! farzet yaşadık aşkı seninle delicesine uzaktan uzağa ߀n $€n!n uğrun@ ÖLÜRÜMMMM: n@P@LIM KARDEŞİM nasıl içilmesin DERDİN VARSA sende BİZDENSİN!!!!!!!!!!!: Beklenen gün gelecekse çekilen elem kutsaldır KENDİMİ HATIRLAMAMAK İSTİYORUM YOL KENARINDA BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ £srAr'La ya$arKen YaLan DunYa'da Zamani İcmi$iz haßerimiz yok: arkadaşlık aşkla biter ama aşk dostlukla aslaaaa papatya larla fal mı bakarsın yoqsa kırmızı gülleee aşk mı isstersin ѕαηмαкι ¢αηıм ѕєяѕєяιℓєяι ѕєωмєz ѕєω∂ιм мι кιмѕєуι ∂ιηℓємєz şιм∂ι αηℓα∂ıη мı нєякєѕє ѕєяѕєяι ∂єηιℓмєz: `ICODEß!R !ÇT€N B@AMA$IN@ D€L!C€ TUTULMU$UM €SR@RLI GÖZL€R!N€ GÖNÜLDEN TUTULMUŞUMICODEICODE: Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Uğurlu oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK Mümkün Yok YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa Ruzg@r@ k@pılmı$ y@pr@k g!ß!y!m s€vd@lı yur€g!m c@n ç€k!ş!yor sewdimsenisebepsizsewmedinbeniŞEREFSİZ } ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯ düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı ภє รєภเ ยtยภคςคк кค๔คг zค๓คภ ﻮєçєςєк ภє๔є zค๓คภ รєภเ ยภยttยг๓คאค אєtєςєк ๒ıгคкıק ﻮเtรє๓๔є ยภยtยгย๓ รคภ๓ค zค๓คภ คlış๓คאı öğгєtเг ค๓ค ยภยt๓คאı ครlค ๒üאüк คşкı๓ ne seni unutacak değin süre geçecek,nede geçen vakit seni unutturmaya yetecek,bırakıp gitsem de unuturum sanma,zaman alışmayı öğretir,unutmayı katiyen biz ne değin kırmızı pabuçlu şirin kızlarla dans etmesini bilmesekte,Kartal'in bile uçmadiği,sahin'in bile yuva yapmadiği yerde,Seyhan'la dans etmesini biliriz dalgalar kıyıya Çarparken su sözü söyler;seni seviyorum İNANDIĞI GİBİ YAŞAMAYAN HALK MÜZIĞI , YAŞADIĞI HAYATA İNANMAYA BAŞLARLAR ηє ѕєηι υтυηα¢αк кα∂αя zαмαη gєçє¢єк ηє∂є zαмαη ѕєηι υηυттυямαуα уєтє¢єк вıяαкıρ gιтѕєм∂є υηυтυяυм ѕαηмα zαмαη αℓışмαуı öğяєтιя αмα υηυтмαуı αѕℓα вüуüк αşкıм öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє…göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor °°°F€ñ€rß⢣°°° »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim»¦« ¦~° Pî§KøpÂT °~¦ ¤ TîîK¥ ¤ yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!: bilmemki aşk neden niye vardır ama hayatın aşkı yaşadığın kadardır Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bilerek Ama gerçi bir umut taşıyorum Ola Ki seven sevilir diye Aşk ne vakit biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa Kalbimi incitmek suya yazı yazmak dek zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya aynı Sen o suya yazı yazdınŞimdi güneşin doğmasını bekle Sen beni sevmeyip başkasını sevsende umarım oda severBAŞKASINI! Yalan bakışların sahte gülüşlerin aralarında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!RDünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURURLU GÜLMEK Için Mutlu Olmayı Bekleme, Olur Ya Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zor Kullanarak $air Yaptilar : HeR YüReĞiN KöŞeSiNDe Yaralı BiR YeR VaRDıR Seni ßenim dek seven varsa, Sana ßenim dek Hasret kaLsın! Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda Baki Dünyada Ecel Ol AL BENİ Nefessiz Zordayim Vakitsiz Bir Mekanda Çıkmaz Bir Yoldayim Amansız İsyanda Ecelim OL BENİM YAŞAM ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ YAŞAM ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ YAŞAM SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ Sevene SevdaLıyız Gidene Daima AğLarız Alsalarda Bu Canımızı Biz SeveRsek UnutMayız Konuşacaksan Pek Bir KonuşKi , Inanayım AqLatacaksan Böylece Bir aqLatKi , Susmayayım Gideceksen Böylece Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Fakat Seveceksen O Kadar Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım! Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüzÇünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk Ola Ki sisLi 1 kıs gecesi Belki soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Lakin Sen inanmayacakSin Daha Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o Lahza 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan '''ELveda''' Bulutların aralarında Defalarca yıkımların ard arda Görme yüzümü artık katiyen Yıkılmışım dağılmışım: Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazan!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz YazdıkTarihtende Biz Sileriz £srAr'La ya$arKen YaLan DunYa'da Zamani İcmi$iz haßerimiz yok Fahişe Gönüllerin Kahbeliği Koymaz Bize,Unutanları Bizde Unuturuz Asilce Siyah biLé kaybétmi$ aSaLétini yokLuğunun karanLığında Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm Ruzgara kapılmış yaprak gıbıyım sevdalı yuregım can çekışıyor GöNlÜmÜ kApTıRdIm SaNa Ne oLuR aNlAsAnA ߀N $€N!N UĞRUNA ÖLÜRÜM: göz y@$ın k@ldıysa @ğl@ b€iml€ D0$TUM D€D!KL€R!M VURDU B€€€ USTAAA!!!!: Üzülme Köroğlu , tüfek buluş oldu ne oldu, tüfek de belasını buldu: KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi! ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDıKalaNa GiT, GideNe KaL DemeM! SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN güzel eSeridiR! bir zamanlar PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, artık ßiZ NerDe PiyaSa oRDa! DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM! aSlanlaRa laf VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM! DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe ölümsüz MehmetçiKYazacağıM! öyle masum DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa FiRaRıMYakıN! AKILLI oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe ÇILGIN oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR! SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN POZITIF BEDEL VerMe, eĞeR HattindeN POZITIF DEĞERINDE VerirseN o iNsaNı FAZLA ÇABUK KaybedersiN! ßakMa ßaNa öyle ! NefretLe DoluyuM! TIPATIP ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Oysa uStasıyıZ VataN SevmeniN! Kolay oLmıcaK SeNi Unutmak ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM Vefat, Ölüm DediğiN NediR Fakat GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM! Dert SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK! iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (Aynı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) HAYAT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR! eRkekleriN SeNi SeviyoruMDemeSi ßiR MumuN Katiyen SönmeyeceğiMDemesiNe ßenzeR! єѕяαяι çєкмιşιм gözℓєяιм уαşℓι уüяüуσяυм уσℓ∂α кσℓυм∂α ναя 35 נιℓєт уαяαѕı σ∂α ѕσямα вι кαнвєηιη нαтıяαѕı Geçici asma beni kalıcı öldür , boynumun izi kalsın yüreginin ipinde ÇöZüM SeNDe CaNıMZoR Mu GeLdi Ne mi yapacagim bundan sonradan Ne yapacagımı sanıyorsun ki? Tenin tenime bukadar sinmisken Ömrüm azala azala ömrümden akarken Senin korkularını, Benim inceligimi doldurup yüregime Bıraktıgın boslugu yonta yonta Binlerce heykelini yapacagım!!! Dolunay'ı Izledin mi ? Hiç bulutlu havalarda dolunayı izledin mi ? Rüzgar acı acı islediginde içine Rüzgardan degil yanlızlıktan yüregin titredi mi ? Tüm vefasızlar birbir aklına geldiginde sorgularsın olup bitenleri Kalbine , hislerine lanet ettin mi ? Tek dokunusta tüm bulutları silip dolunayı görmek istedin mi ? Ben, yanlızlıgını kendi yalnızlıgıma benzettigim dolunayı izledim Onun basında dolanan yüregini karartan bulutları, içimdeki bütün sıkıntıları silmek ister gibi silmek istedim Dolunayın yalnızlıgını kendi yalnızlıgıma, Bulutlu halini sıkıntılarıma, Yıldızları benden bir haber dostlarıma ve Rüzgarı acılarıma benzettim ! Ben bulutlu havalrda dolunayı fazla izledim unutma,unutulanlar,unutanlari,katiyen unutmazlar öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara (sansürlü sözcük)ürsün,sevgimi kalbine yaz ölduğünde seninle gömülsün fedarkarlığımız bilinçlidir yarattığımız ise özgürlüğün ta kendisidir Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim sen’deyim Sevilmek için illa güzelmi olmalı çirkinin gönlü güzele varmaz mı ağlamak için illa yaşmı akmalı gözler gülerken gönül ağlamazmı gülü koparmak için illa dalından mı koparmalı gonca dalında solmaz mı öldürmek için illa silah mı olmalı gözler silah bakışlar kurşun olmaz mı αѕιℓ gιяℓ & ѕєяѕєяι вσу ѕєηι ѕєνιуσяυм αşкıм вєηιм gözüмüη тυтмα∂ığı α∂αм кяαℓ σℓѕα ƒαzℓα уαşαмαz ߀n!m GÖZÜMÜN TUTMADIĞI ADAM KRAL OLSA POZITIF YAŞAMAZ!!! ѕєη вєηιм нαуαтıм∂α ριуσηѕυη вєη ѕєηι кαувє∂єяѕєм 1 ρυαηıм gι∂єя αмα вєη ѕєηιη нαуαтıη∂α şαнıм вєηι кαувє∂єяѕєη σуυη вιтєя รєภ ๒єภเ๓ ђคאคtı๓๔ค קเא๏ภรยภ ๒єภ รєภเ кคא๒є๔єгรє๓ 1 קยคภı๓ ﻮเ๔єг ค๓ค ๒єภ รєภเภ ђคאคtıภ๔ค şคђı๓ ๒єภเ кคא๒є๔єгรєภ ๏אยภ ๒เtєг Haritalara bakıyorum evin değil Sözcüklere bakıyorum adın yok Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden diğer yerin yok » Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği vakit boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol » Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez Zaten ağlamaya değen insan hiçbir vakit ağlatmaz Sen yine de gözyaşı dökmek istiyorsan başını dik tut Göz yaşların ağlatan değin alçalmasın » Gözlerin sözlerini örtecek değin günahsız, düşüncelerin duygularını bastıracak değin acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak değin uzaksa benim suçum ne birtanem » Bir bitik değin yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi içinuzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer lakin asla unutmazsın » Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten yok seni kırmaktan korkarım oysaTutunduğum dalsınBeni affet » Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam oluncaGidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende » Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR » Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her kabir bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam » Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldumAncak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim » Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı Susamış büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz Sen gerçi ağlamak istiyorsan başını düşey tut Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR Sana Ne Demeliyim BilmiyorumGüneşim Desem Güneş BatıyorHayatım Desem Yaşam KısaGülüm Desem Oda SoluyorSana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO 2 Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın 3 kavuşmak ölüm ise hasretin gaddarlık, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada vefat,aşkım 4 Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM 5 SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGILSENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN 6 BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN 7 INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,TÜMÜ GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM 8 SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM 9 GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR FAKAT BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR 10 GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA AĞLAMA OLMAK ISTERDIM GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN 11 SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , TIPKI BENIM SENI SEVDIGIM GIBI 12 HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE 13 AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM 14 En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar 15 Gülümsemek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun 16 Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum Fakat tek farkın onlardan milyonlarca var Fakat sen bir tanesin 17 Dün güllerle seni karşılaştırdım Güller güzel fakat sen daha güzelsin Tüm vücudumu ateşlere at yansın Ama sadece kalbim kalsın Çünkü içinde sen varsın bir tanem 18 Mutluluklar seninle olsun Yanlızlıklar benimle GitFakat birgün aklına geleceğim! 19 Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılabilir; bundan başka aşk vardır ya seni anlatır 20 Aşk dudaktan meydana çıkan bir kelimde yok gözlerden akıcı yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek yok uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır 21 Seni yüz birey seviyorsa bilki içlerinde ben de varım Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim Seni bir kişi seviyorsa o benim Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür! 22 Bırakıp gittin beniSeni unuttum sanma, süre alışmayı öğretti şayet ama unutmayı asla 23 Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! 24Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM 25 Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım 26 Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde Yanlızların adamıyım başka biri değil gözümde Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece 27 Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir 28Eger birgün kazanç beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,lakin ici bos,cünkü kursunu beynimde!!! 29 YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI CÜMBÜR CEMAAT UNUTABILIR,BEN ASLA! 30 sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür!!! 31 zeki olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun 32 Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez 33 Gül nedir ancak? Solup gider Gün nedir oysa? Gelip gider Ateş nedir ama? Söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, fakat mezarda biter 34 Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ama Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Yaşam Var нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα 001 yalanlar bitmez dudaklar susmayinca sevgi olmaz gözler işil işil bakmayinca 002 seni günde bir kere düşünüyorum , o da 24 saat sürüyor 003 dünyada bir fazla insan varkimi mutlu kimi mutsuz,kimi ağlayip kimi gülüyor fakat güzelliklere ve mutluluğa layik bir insan var o da su lahza mesajimi okuyor 004 bu dünyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 güzel kiz da mesaj okuyor 005 en agir isçi benim Çünkü 24 saat seni düsünüyorum 006 seni sevecek kadar yasasaydim negatif olurdum 007 seni tanimadan önce ben deildim,seni tanidiktan sonra bendeki bensizligin aslinda sensizlik olduğunu anladim 008 biz ne kadar kırmızı pabuçlu sevimli kızlarla dans etmesini bilmesekte,Kartal'in bile uçmadiği,sahin'in bile yuva yapmadiği yerde,Seyhan'la dans etmesini biliriz 009 umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl;düşlerini paylaşacak birini ararsan ben burdayım 010 rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları böylece büyük olsun ki;en masum hemen sana kimseler zarar veremesin 011 ne seni unutacak değin vakit geçecek,nede geçen süre seni unutturmaya yetecek,bırakıp gitsem de unuturum sanma,süre alışmayı öğretir,unutmayı asla 012 dalgalar kıyıya Çarparken su sözü söyler;seni seviyorum 013 sen;bailes's değin tatlı,tekila gibi çarpıcı,dhmple değin asil,kanyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,malibu dek egzotik,kokteyl kadar karmaşıksın 014 tanıdık olmayan binalar önünden geçiyorum gürültüsüz, içimde bir ses var benden gürültüsüz 015 bataryası güçsüz rüyalarımızın kapsama alanı açık havada kalan kesimlerine şebeke hatası sebebiyle ulaşamadık simdi yüreğimde full çeken hatlarımla seni çoook seviyorum 016 güzelim ben yalnızlığı sigarayla sevgiyi rakıyla geçmişide çektigim façalarla ögrenmisim 017 öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara (sansürlü sözcük)ürsün,sevgimi kalbine yaz ölduğünde seninle gömülsün 018 unutma,unutulanlar,unutanlari,asla unutmazlar Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller daima yalan olur, hayalde degil canimdasin Yildizlar Değin Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Ayrım, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzaktan degil yakinimsin Hayaller defalarca yalan olur, hayalde degil canimdasin Delice sev,alçakça terket ama ALDATMA(yoksa) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR! ×÷••´¯ICODE•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´ ¯`• •÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Vakit,sevginin büyüklügünü anlatir Biraz seni bilirler, azıcık beni Fakat ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat BIR GUL ALMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM! 9 Etap ucumda basladi sevgi Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin Günese adini buzla yazar biri olursa, bilki o seni benden fazla seviyor Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim ola ki göremeden ölecegim lakin yinede seni daima SEVECEGiM Hoşuna Gitmek ölmektir kendimce , ben de sevmistim ölmeden önce Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Birazcık seni bilirler, birazcık beni Lakin ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer inleme olursun, Kimbilir olur ya bir gün, Beyaz giyer benim olursun Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne dek sevdigimi cok iyi anlardin (f)+()GözlerKalbinAynasidir()+(f) !!!! (f) Ben Senden Katiyen Vazgecmem (f)!!!! SensizBenNefesAlamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez Gül nedir ama solup gider Gün nedir ki gelip gider Ates nedir oysa söner biter Fakat sana olan sevgim sonsuzdur, oysa Mezarda biter ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar fakat tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördüBu kalp seni sevdiBu cilt seni hissetti Ömrüm ise askim ugruna bitti Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!