Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dekorasyonda yeni bir konsept…

Dekorasyonda yeni bir konsept…
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dekorasyonda yeni bir konsept… 1549185694 1549185694 dekorasyondayenibirkonsept5c56b2a22db2cdekorasyondayenibirkonsept5c56b2a22db2c http:wwwekolaynetkadinimages130720071332391490de2 Dekora Home, halı mağazasıyla başlayan mobilya sektörüne giriş yolculuğunu derhal DKRadıyla açtığı kendi konsept mağazasıyla yeni bir yöne çevirdi 2006 başında yenilediği mağaza anlayışıyla imalatçı firmaların yanı sıra imalatı olan ürünlerini de müşterilerine sunmaya başlayan Dekora, mağaza zincirine eklenen son halka olan DKR ile markalaşma yolunda manâlı bir adım atıyor DKR consept mağazasında sorularımızı cevaplayan firma sahibi Akif Çavdar, bayilik anlayışını devam ettireceğini, ilerde iki mağazayı birleştirerek yatak, oturma grubu ve dekorasyon bütünlüğü elde etmeyi ve bu üçlü anlayışı bir çatı aşağıda sunmayı hedeflediğini belirtti Akif Çavdar, halıda ve ilik hizmeti verdiği öteki dekorasyon ürün yelpazesinde devam eden hizmet anlayışını bu mağazada bütünleştirerek bir avantaja dönüştürmeyi hedeflediğini kaydetti Çavdar “İmalatına girdiğim ahşap üretimini mağaza bünyesinde daha da ilerleterek gelişmek ve geniş bir mahsul portföyü oluşturmak istiyorum Geçtiğimiz yıl başlayan inşaat sektöründeki hareketlenmenin faydasını sektör olarak fazlasıyla gördük ve seçimden sonra bu talepte azalma olacağını da düşünmüyorum Planlarımı da uzun vadeli düşünerek yapıyorum dedi Mobilyada yeni eğilimleri peşine düşüp takip eden bilinçli bir tüketici kitlesinin olduğuna uyarı çeken Akif Çavdar, bunun kaliteyi ayırt eden ve isteyen müşterilerden oluştuğunu ve yüksek maliyetine rağmen en iyiyi isteyen bu grubun, tip olarak her zaman kendilerini seçim ettiğini ifade etti Marka olmanın tanıma ve maliyeti düşürme yönünde faydası olduğunu fakat markası akılda kalmasa da kalitesi bilinen ürünün kendini daima sattırdığını da sözlerine ekledi Bundan sonraki hedefinin DKR adı altında üretime devam ederek marka olmanın sorumluluklarını yapmak olduğunu söyleyen Akif Çavdar, yeni mağazacılık anlayışındaki konsepti, keza müşteri istekleri doğrultusunda ayrıca de nitelikli ve çağdaş mobilyacılığın gerektirdiği mahsul seçeneğini sunarak oluşturacaklarını kaydetti  

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt