Dekorasyonda urban cool modası hakkında bilgiler urban dekorasyon Dekorasyonda urban cool yaklaşımlar Evini yenileyeceklere modernden klasiğe, ikinci elden dünyaca meşhur tasarımlara dek ev dekorasyonu için alışveriş rotası Bundan Böyle cümbür cemaat evinde daha çok süre geçiriyor Kendimizi en iyi ifade ettiğimiz, kendi dünyamızı yansıttığımız en uygun yer de evlerimiz oluyor Evlere verilen değer ve gösterilen özen gittikçe artıyor Konu konut dekorasyonu olunca seçenekler de eskiye oranla fazla daha fazla Her zevke ve her bütçeye yerinde, modernden klasiğe, ikinci elden dünyaca ünlü tasarımlara kadar sayısız seçeneğiniz var Sayısı her geçen gün çoğalan alışveriş ve dekorasyon merkezlerinden yararlanabileceğiniz gibi, Horhor, Çukurcuma gibi antika cennetlerine de bakabilirsiniz İkinci el mobilya alışverişi içinse Dank!'a gidebilirsiniz Önümüzdeki ay Adressistanbul'da açılacak, konut dekorasyonunun ünlü markası Habitat'a da uğramayı unutmayın Siz de kendi eviniz için öbür görüşler arıyor, dekorasyonda şansın dönmesi gerçekleştirmek istiyor veya bahar aylarıyla birlikte evinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız işte sizin için derlediğimiz urban cool adresler! Çağdaş dekorasyonu ruhsuz buluyorumÇok modern dekorasyonları fazla steril ve ruhsuz buluyorum Teşvikiye'de, eski, yüksek tavanlı bir evde oturuyorum Anneanneme ait olan bu evi eski eşimle bir yılda onarmış ve yenilemiştik Evin dekorasyonunda sadelik baskın Yerler kalın ve koyu renk rabıta ile döşeli Her yatak odası bambaşka renklerde ve konseptte Biri siyah, Çin odası gibi Uzakdoğu havası var Öbürü kırmızı Daha sakin ve Osmanlı'yı çağrıştırıyor Çocukların odası ise rengarenk Evin kapılarını Çukurcuma'dan aldık Doğu'dan gelen eski kapılar tamir edildi ve Mardin kapılarının desenleriyle boyandı Eşyalarımın birçok ölüm eden babamdan kalma Evin ışıklandırma ürünlerini Mood ve B&B Italia'dan aldım Evimdeki eşyalar pembe, gri ve beyaz renkteÇağdaş dekorasyonu seviyorum İki katlı evimi de buna kadar döşedim Antikadan da hoşlanırım fakat evde ahenksizlik yaratmasın diye eski eşyalardan uzak durdum Evdeki eşyalar beyaz, gri ve pembe renkte Dekorasyon alışverişimi geniş mahsul seçeneği sundukları için Ikea, Modoko, Tepecik Home, Koçtaş ve Mudo Concept'ten yapıyorum 2007'nin dekorasyon trendleriyle ilgili ipuçları Aydınlık, canlı renkler ve geometrik desenler sezonun modası Duvar rengi olarak kese kağıdı rengi, bej, açık kahve popüler Evin dört bir yanını çeşit çeşit, renk renk duvar kağıtlarıyla da kaplayabilirsiniz Duvar kağıdı seçeneklerine taramak için Burada Bir Link var ve Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Aza Olmanız Gerekiyor adresini ziyaret edebilirsiniz Koltuk kumaşlarında ağırlıklı olarak kadife ve cilt kullanılıyor Altın ve gümüş, konut aksesuvarlarında öne meydana çıkan renkler Irksa modası hâlâ devam ediyor Sezonun tarzını yakalamak için eski ve yeni eşyaları bir arada kullanın Eşya sayınızı muhtemel olduğunca az tutun Avizeler geri döndü Ama bu sefer kristalleri ve camları olabildiğince renkli Halılarda çağdaş tasarımlar uyarı çekiyor Geometrik desenli modeller ve pelüşe benzer tüylü shaggy halılar fazla satıyor En fazla seçim edilen renkler ise kahve, yeşil, bordo ve krem Modern ve klasik çizgiler İsveçli mobilya ve konut aksesuvarları markası IKEA, basit lakin işlevsel ürün arayanlar için yaratılmış Dahası fiyatları epeyce ekonomik Özellikle, modern ve klasik çizgileri bir araya getiren Stockholm serisi urban cool'lara göre Siyahbeyaz, kahverengi, bej ve kırmızı renk gruplarından oluşan seride koltuk, sandalye, puf, masa, sehpa, kitaplık, dolap gibi mobilya ürünleri, dokuma ürünleri, aydınlatma ürünleri ve aksesuvarlar bulunuyor Rengarenk, eğlenceli tasarımlar Karınca'da bambaşka tasarımcıların imzasını taşıyan rengarenk, eğlenceli ürünler var Kurbağa desenli bahçe masası, kalp yastık satıştaki ürünlerden ikisi Budun Design Company de tıpkı Karınca gibi değişik form, renk ve malzemelerden yola çıkarak tasarlanan ürünleri satışa sunuyor Dünyaca meşhur markaların koleksiyonları Christofle, Gaia&Gino, Missoni, Prada, Ralph Lauren ve Versace gibi moda markalarının konut koleksiyonları urban cool'ları Beymen Home'da bekliyor Mağazanın ürün grubu mutfaktan banyoya, aksesuvardan mobilyaya kadar uzanıyor Zevk veriyor Kanyon'daki Haaz Design Store'da tasarım dünyasına yön veren, birbirinden ünlü tasarımcıların mobilyaları ve objeleri satılıyor Lamba, vazo, biblo, dergilik, askı alışverişinizi bu mağazadan yapabilirsiniz Konut için her şey burada Konut ve Hayat için Her Şeysloganından yola meydana çıkan Mudo Concept urban cool'lara evleri, bahçeleri, balkonları ya da ofisleri için yüzlerce alternatif sunuyor Concept mağazalarında klasikten moderne her zevke hitap eden ürünler var Dönem mobilyaları Nişantaşı Vakko Dekor koleksiyonu, New York'lu sahne ve iç mekan tasarımcısı Antony Todd direktörlüğündeki takım kadar yurtdışından toplanan 18, 19 ve 20'inci yüzyıl dönem mobilyalarından oluşuyor Mobilyalar, Osmanlı eserleri uzmanı Serdar Gülgün danışmanlığında seçilen Vakko kumaşları ile kaplanıyor