Kıymetli Babacığım Adı Soyadı : Ali KARAOĞLAN Baba Adı : Mehmet Esas Adı : Nazife Uygar Hali : Evli 1 Çocuklu Memleketi : Kütahya Simav Şehit Olduğu Yer : Kars Selim Şahadet Tarihi : 09101990 Değerli Babacığım Mektubuma başlarken, en derin sevgi ve saygılarımla selamlama eder, Ulu Mevla'mdan sağlığın ve mutluluğunun daim olmasını niyaz ederim Ben şimdilik iyiyim, hamdolsun sağlığım yerinde Böylece refah bozucu bir şey de yok Az Önce yakıt almadım Sobamız da eskidi, yenisi alınacak Şimdilik finansal sebeplerden dolayı bu işler duruyor Lojmanın büyük odasını senin gelmen için hazırlıyorum Biraz masrafım oldu oraya Babacığım burada tek başıma kendime bakamıyorum Onun için çocukları gelmeleri için çağırdım Her Hâlükarda ayın 15 nde seni ziyaret edip söylemişlerdir Bugün için Selim’ e gelmeleri lüzumlu Allah müsade verirse Zaten mektubu onları karşılamaya giderken atıyorum Yazın Anam da ben yalnız da dururum'' demişti Ben de en ince ayrıntısına kadar sıkıldım burada, çağırdım gelsinler diye Allah müsade verirse 15 tatilinde geliriz Gerçi birazcık kuvvet olur gelmemiz fakat gelmeye çalışacağım Babacığım, bizim köyün hoca kontenjanı 5 karakter oldu Bu yıl derslere girmeyeceğim, Yani müstakil müdür oldum Ama senede 20 günlük resmi iznim var O bakımdan zor olacak Ara tatilinde falan iznim olmayacak oysa ben almaya çalışacağım Şayet rapor filan ayarlarım Gelmemiz bu bakımdan kuvvet Sen hiçbir şeyi kafana takma Çünkü düşünsen ya da düşünmesen eline bir şey geçmez tekrar tekrar, her şey Allah'ın takdiri üstüne olur Bu başımıza gelen de Allah’ın isteğiydi Canını hiç sıkma Sayılı gün kazanç geçer İnan ki şu anda benim de senden bir farkım yok Evden diğer hiçbir yere adım attığım yok Tek dostum televizyon, ona da baka baka usanıyor insan Kendimi kitaplara veriyorum bende Sen de vaktinin çoğunu okumaya ayır Okudukça kendini daha ileri dalgın, daha sakin ve daha iyi hissedersin Çünkü bilginin durağı değil İnsan her gün yeni şeyler öğrendikçe insandır Yoksa bir bitki ya da bir taştan farkımız kalmaz Şimdilik hoş bir şekilde kalSana ve arkadaşlarına selam eder ellerinizden hasretle öperim Allahü Teala yardımcınız olsun Oğlun Ali Karaoğlan