Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'de Fethullah Gulen donecek mi?

'de Fethullah Gulen donecek mi?
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fethullah Gulen 2019'de donecek mi?
Zaman yazarı Faruk Mercan, CNN Turkteki Medya Mahallesi programında Fethullah Gulenin donuş tarihi ile ilgili konuştu

Fethullah Gulen 2019'de donecek mi? Bu soru gune damgasını vurdu

Programın oncesinde twitterdan Ayşenur Aslan'in Medya Mahallesiprogramına konuk olacağımZorlu bir karşılaşma olacağını biliyorumAyşenur Aslan'ın programı endişe ve kaygı vericioldukca sert soruların mekanidir Tonlamasi yuksek bir mahalledir İnşallah faydalı oluryazan Mercan program boyunca yaşanan tartışmalarda sakin bir şekilde tavır aldı

Mahallenin Ablası Ayşenur Arslan'ın Faruk Mercan ile goruşlerimizin cok azı kesişir ama ben anlaşmaktan ziyade konuşmaya calışıyorumsozleri de beklenenden daha az gerilimli bir program yapılmasını sağladı

Ta ki Gulen ile ilgili o son soru gelen kadar Gazeteci yazar Faruk Mercan'ın Gulen 2019'de Turkiye'ye donecek mi? sorusuna Mercan'ın verdiği yanıtı Ayşenur Arslan beğenmedi Belki ayıp ediyorum amadiyerek soruyu daha once sorduğunda farklı yanıt verdiğini hatırlattı konuğuna İşte o tartışmanın en heyecanlı anları:

GULEN 2019'DE TURKİYE'YE DONECEK Mİ?

Ayşenur Arslan: Fethullah Gulen'i cok yakından bilirsunuz Gulen 2019'de Turkiye'ye doner mi?

Faruk Mercan: Ben de cok yakından bilmiyorum Sizin gibi izliyorum Kurban vesilesiyle yaptığı acıklamalarda donmek isteğini dile getirdiğini biliyorum Donebilir de donmeyebilir de

BELKİ AYIP EDİYORUM AMA

Ayşenur Arslan: Cok ayıp ediyorum belki ama Ben bunu size sorduğumda siz kuvvetle muhtemel dediniz

Faruk Mercan: Ne zaman dedim bunu?

Ayşenur Arslan: Yayına hazırlanırken dediniz

Faruk Mercan : Yayına hazırlanırken soylenenler, yayında soylenmiş kabul ediliyor mu?

Ayşenur Arslan: İşte ayıp ediyorum dedim ya Genellikle buna dikkat, ozen gosreririm Ama belki yanlış bir cumle cıkmıştır diye sordum

HER HALUKARDA DONECEK

Faruk Mercan: 2019 olmaz, 2019 olacak her halukarda donecek

Ayşenur Arslan: Biz bizeyiz, sizin kadar izliyorum demeyin lutfen

Faruk Mercan : Biz bizeyiz ama sizin mahallenizdeyiz (Gazetecilercom)

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt