Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

De Acılacak Universiteler

De Acılacak Universiteler
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Yılında Acılacak Universiteler

2019'de Acılacak Olan Universiteler

Bursa Orhangazi Universitesi

Bursaya Uludağ ve Bursa Teknik universitelerinden sonra 3 universite olarak Bursa orhangazi universitesi kuruldu

Avrupa TAVAK Universitesi

20192019 oğretim doneminde acılması planlanıyor

EBSO ve TAYSAD teknik universitesi

Taşıt Aracları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) universite kurma calışmaları yapıyor Dernek, ozellikle kendi alanlarındaki eleman acığını kapatmak amacıyla, 'teknik' alanda bir universite kuracak TAYSAD'ın universitesini kuracak olan vakfın adı, TOSB Organize Sanayi Bolgesi Geliştirme ve Eğitim Vakfı TAYSAD'ın universitesi OSB'de 20192019 Eğitim Oğretim doneminde acılacak

İnan Universitesi

FiYapı'nın kuracağı İnan Universitesi, yerleşkesi icinde 86 bin 200 metrekare kapalı alanlı inşa edilecek İcinde 5 fakulte (Muhendislik ve Teknoloji Fakultesi, Mimarlık ve Yapı Fakultesi, Sanat ve Tasarım Fakultesi, Sosyal ve Davranış Bilimleri Fakultesi, İşletme ve Yonetim Bilimleri Fakultesi) olacak

Avrupa TAVAK Universitesi

20192019 EğitimOğretim yılında eğitime başlaması planlanan Almanya destekli 'Avrupa TAVAK Universitesi' icin calışmalar suruyor

Similar threads

2019 Yılında Açılacak Üniversiteler 2019'de Açılacak Olan Üniversiteler Bursa Orhangazi Üniversitesi Bursaya Uludağ ve Bursa Teknik üniversitelerinden sonra 3 üniversite olarak Bursa orhangazi üniversitesi kuruldu Avrupa TAVAK Üniversitesi 20192019 öğretim döneminde açılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
TBMM Genel Kurulunda, 4'u vakıf olmak uzere 20 yeni universite kurulmasını ongoren; aralarında İstanbul, Gazi, Anadolu, Karadeniz Teknik, İnonu, Selcuk, Erciyes universitelerinin de bulunduğu bazı universitelerin bolumlerini yeni kurulacak universitelere bağlayan kanun tasarısı kabul edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Turkiye'deki universiteler listesi Cevap: Turkiye'deki universiteler listesi Turkiye'de 2019 itibariyle 168 universite vardır Bunlardan 103'u devlet universitesi, 65'i vakıf universitesidir 7 tanesi de vakıf meslek yuksekokuludurDevlet universitesi, yonetim olarak herhangi bir vakıf veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Turk Hava Kurumu universitesi Anlara Turk Hava Kurumu universitesi iletişim Turk Hava Kurumu universitesi nerede Turk Hava Kurumu universitesi adres imagesturkhavakurumuuniversitesi5b0879b262222 Turk Hava Kurumu Universitesi, Turk Hava Kurumu Havacılık Vakfı tarafından kurulmuştur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Dunyanın ilk universitesi nerede kuruldu? Dunyadaki ilk universite nerede kurulmuştur? Dunyadaki ilk universite Dunyanın ilk universitesi Dunyadaki ilk universite Abbasiler zamanında Bağdat'da kurulmuştur İlk universite,Emeviler tarafından Fas’ın Fez şehrinde kurulan Keyruvan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,565Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt